events deCSsktop1

Master class: Αvante-Garde ελληνική κουζίνα από τον Νίκο Ρούσσο

rousv2

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin chef του Funky Gourmet και ambassador της Σχολής Τουρισμού Νίκος Ρούσσος, παρουσιάζει την avande garde πλευρά της ελληνικής κουζίνας. Το Master Class θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 15.00, στα εργαστήρια Culinary Arts του Downtown Campus [Ακαδημίας 42].


Οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο υψηλής γαστρονομίας με τις εξής παρασκευές:

 ► Αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα
► Η φέτα που ήθελε να γίνει παντζάρι
► Αόρατο στιφάδο
► Χωριάτικη σαλάτα 

Επιπλέον, θα αναλυθούν οι εξής τεχνικές:

► Στρώσιμο σοκολάτας
► Ζελατινοποίηση
► Υγρό άζωτο
► Ice filtration
► Ζωμός σε χύτρα ταχύτητας
► Sous vide cooking

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, αποφοίτους και επαγγελματίες μαγειρικής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αποκλειστικά για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Κόστος συμμετοχής εξωτερικών: €95
Απαιτείται κράτηση θέσης. Δηλώσεις συμμετοχών: Νατάσα Ηλιοπούλου, T 2108256708, ailiopoulou@mitropolitiko.edu.gr