ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ UNIVERSITY OF ARIZONA

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει νέα συνεργασία με το University of Arizona και γίνεται το πρώτο Global Location του κορυφαίου Πανεπιστημίου των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Τώρα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα από τα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, μένοντας στη χώρα μας, αποκλειστικά στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Αποκτήστε online το μεταπτυχιακό της επιλογής σας από το διακεκριμένο αμερικάνικο Πανεπιστήμιο University of Arizona και απολαύστε ταυτόχρονα τα προνόμια των υπερσύγχρονων campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε 8 σημεία στην Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕΤΟ UNIVERSITY OF ARIZONA

 

Το University of Arizona είναι ένα διακεκριμένο δημόσιο ερευνητικό Πανεπιστήμιο, με έδρα το Tucson της Arizona στις Η.Π.Α. Συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα Πανεπιστήμια στον κόσμο, σύμφωνα με το U.S. News and World Report. Επιπλέον, είναι μέλος του Association of American Universities, που περιλαμβάνει τα 62 κορυφαία δημόσια και ιδιωτικά ερευνητικά Πανεπιστήμια των Η.Π.Α.. Το University of Arizona έχει λάβει μέρος σε κάθε πλανητική αποστολή της NASA και αποτελεί το τέταρτο πιο βραβευμένο δημόσιο Πανεπιστήμιο για έρευνα από τη NASA.

infograhics 1
infograhics 2
infograhics 3
infograhics 4

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Όνομα(*)
Please type your full name.

Επίθετο(*)
Please type your full name.

Email(*)
Invalid email address.

Τηλέφωνο(*)
Invalid Input

Περιοχή κατοικίας
Please type your full name.

Πρόγραμμα Σπουδών(*)
Invalid Input

Σχόλια
Please type your full name.

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ UNIVERSITY OF ARIZONA ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

 

Κάντε την εγγραφή σας σε ένα από τα online προγράμματα του University of Arizona και απολαύστε τα εξής μοναδικά προνόμια από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο:

  • Online μεταπτυχιακά προγράμματα από το University of Arizona των Η.Π.Α. - ένα από τα κορυφαία Πανεπιστήμια στον κόσμο - με υποστήριξη από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα.
  • Πρόσβαση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών, βιβλιοθήκες και χώρους μελέτης, σε ένα από τα 8 campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε 8 σημεία της Ελλάδας: Αθήνα κέντρο, Μαρούσι, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδος, Λάρισα και Πάτρα.
  • Ακαδημαϊκη υποστήριξη και tutoring από το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
  • Συμμετοχή στις φοιτητικές ομάδες, τα αθλητικά τουρνουά και σε άλλες δραστηριότητες της φοιτητικής κοινότητας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
  • Συμμετοχή σε σεμινάρια, workshops και διεθνή συνέδρια, παράλληλα με τις σπουδές σας.
arizonaimage 2toparizonaimage 2bottom
arizonaimage 3

ΕΠΙΛΕΞΤΕONLINE MASTER ΑΠΟ ΤΟ UNIVERSITY OF ARIZONA

 

Ανακαλύψτε τα περιζήτητα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από το University of Arizona και εκτοξεύστε την καριέρα σας.

Τα online προγράμματα του University of Arizona διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και το σύγχρονο περιεχόμενό τους. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται από το ίδιο κορυφαίο ακαδημαϊκό προσωπικό, που διδάσκει και στα προγράμματα που προσφέρονται στο κεντρικό campus του Πανεπιστημίου στις Η.Π.Α. Οι online φοιτητές απολαμβάνουν μία μοναδική εμπειρία φοίτησης, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας τελευταίας τεχνολογίας, που περιλαμβάνει: συνεργατικά και πρακτικά μαθήματα, εξατομικευμένη ακαδημαϊκή συμβουλευτική, tutoring, μέντορες επιτυχίας και άλλα πολλά.