career megaloCareer Day 2018 

Στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού διασύνδεσης με την αγορά εργασίας DevelopingU, το Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε το Career Day 2018. Στόχος του Career Day είναι να έρθουν οι φοιτητές και απόφοιτοι του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε άμεση επαφή με επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην αγορά εργασίας. Το Career Day 2018 πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 σε δύο παράλληλες αίθουσες του campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Τα στοιχεία της φετινής χρονιάς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, καθώς η προσέλευση των φοιτητών στη διοργάνωση παρουσίασε αύξηση 81% σε σχέση με την περσινή χρονιά!

Οι υπηρεσίες Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης των φοιτητών και αποφοίτων του βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το οποίο έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας, με στόχο να τους οδηγήσει σε ταχύτατη και ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις εταιρίες που συμμετείχαν. 

Δείτε το βίντεο του Career Day 2018

Εταιρείες που συμμετείχαν στο CAREER DAY 2018

 • AIESEC Open or Close

  7Η AIESEC είναι ο μεγαλύτερος παγκόσμιος νεανικός οργανισμός. Στόχος μας είναι η Ειρήνη και η μεγιστοποίηση των ανθρώπινων δυνατοτήτων μέσω των διαπολιτισμικών ανταλλαγών. Προσφέρουμε την ανάπτυξη των ηγετικών χαρακτηριστικών των ατόμων μέσα από απαιτητικά περιβάλλοντα και ομαδικές εμπειρίες.

   

   

 • ALDEMAR RESORTS Open or Close

  32O όμιλος Aldemar Resorts έχει αναγνωριστεί ως μία από τις πιο δυναμικές και κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα με συνολική χωρητικότητα 5.500 κλινών, 2 παγκοσμίως βραβευμένα κέντρα Θαλασσοθεραπείας και 4 state-of-the-art συνεδριακά κέντρα σε 3 μαγευτικούς προορισμούς: την Κρήτη, τη Ρόδο και τη δυτική Πελοπόννησο.

   

   

 • Commit Open or Close

  31Η Commit ιδρύθηκε το 1997 και έχει καθιερώσει ηγετική παρουσία στον κλάδο των γλωσσικών υπηρεσιών. Με γραφεία στη Λάρνακα, την Αθήνα και το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, η Commit βοηθάει εταιρείες σε όλο τον κόσμο να διαθέτουν τα προϊόντα και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους προωθώντας το brand τους στην τοπική γλώσσα. Βασικά πλεονεκτήματά μας είναι το έμπειρο προσωπικό, η άμεση ανταπόκριση, η ευελιξία, οι ανταγωνιστικές τιμές και η προσήλωση στην υψηλή ποιότητα. Διαθέτουμε πιστοποιήσεις ISO 9001, ISO 17100 και ΙSO 27001 εφαρμόζοντας αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας στην καθημερινή εργασία μας. 

   

  Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε και στο site της Commit εδώ: http://www.commit-global.com/.

 • DigitalUp Open or Close

  45Η DigitalUp δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται διαρκώς, στα πλαίσια μιας επιτυχημένης εταιρείας παροχής υπηρεσιών στο χώρο του Digital Marketing, μέσα από την αμοιβαία συνεργασία με τους πελάτες της χρόνο με το χρόνο. Σκοπός της είναι να προσφέρει στο πελάτη της μια εκτίμηση της παρούσας κατάστασης της επιχείρησΉς του και, με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και σύγχρονων υπηρεσιών που διαθέτει, να τεθούν οι στόχοι για την ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησής του για τα επόμενα χρόνια. Στόχος της DigitalUp είναι να μεγαλώνει μαζί με τους πελάτες της! Η συνεχόμενη αύξηση της χρήσης του διαδικτύου και η αναζήτηση επαγγελματιών, προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω αυτού, κάνει αναγκαία την ορθή και χρηστική προβολή των επιχειρήσεων στο κυβερνοχώρο. Και το πιο σημαντικό μας όπλο στο Digital Marketing … Το ανθρώπινο δυναμικό μας! Η ζωντανή δύναμη κάθε επιχείρησης! Είναι το μοναδικό στοιχείο που δεν αντιγράφεται από κανέναν ανταγωνιστή! Η στελέχωση έχει γίνει με δύο βασικούς άξονες: ο πρώτος αφορά στελέχη με βαθιά γνώση των πωλήσεων και του Digital Marketing, με καμπύλες εμπειρίας χρόνων στη διοίκηση επιχειρήσεων σε Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ο δεύτερος, με νέους ανθρώπους που γνωρίζουν τις νέες τεχνολογίες, τα νέα μέσα και την εφαρμογή τους. Αυτός ο συγκερασμός εμπειρίας και γνώσης, με τη φρεσκάδα και τη νέα τεχνολογική πραγματικότητα, σε συνδυασμό με όρεξη για παραγωγικότητα και σκληρή εργασία, είναι και θα είναι το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα.

 • ELECTRA HOTELS & RESORTS Open or Close

  40

  Από την εποχή που ιδρύθηκε το πρώτο ξενοδοχείο Electra, η ιστορία των Electra Hotels and Resorts είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με υπηρεσίες ζεστής και πολυτελούς φιλοξενίας: ορμώμενοι από την ουσία της παραδοσιακής ελληνικής φιλοξενίας, αποσκοπούμε στη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος, με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες, από το οποίο οι φιλοξενούμενοί μας θα μπορούν με άνεση και ευκολία να εξερευνήσουν την Αθήνα τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο.

  Για μισό αιώνα έχουμε φιλοξενήσει περισσότερους από 7 εκατομμύρια εκλεκτούς επισκέπτες στα ξενοδοχεία μας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, καθέναν από αυτούς σαν να ήταν μέλος της οικογενείας μας. Καθώς προχωράμε στο μέλλον, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: δημιουργώντας μια εμπειρία πολυτελούς φιλοξενίας μέσα σε μια οικογενειακή και ζεστή ατμόσφαιρα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του ταξιδιώτη του 21ου αιώνα.

  Φέτος, τον Σεπτέμβριο του 2016, τα Electra Hotels and Resorts υποδέχτηκαν ένα νέο μέλος στην οικογένεια! Ολοκαίνουργιο και φιλόξενο, το “Electra Metropolis” στη καρδιά της πόλης, είναι το ιδανικό ξενοδοχείο, είτε βρίσκεστε στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους είτε για διακοπές.  Με ένα περιβάλλον μοντέρνας αισθητικής και διαθέτοντας 216 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες, ένα μοναδικό αίθριο στο κέντρο του ξενοδοχείου και ένα εξαιρετικό Roof Garden με θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό, το “Electra Metropolis” προσφέρει εξατομικευμένη διαμονή με μια σύγχρονη προσέγγιση της Ελληνικής φιλοξενίας, βασισμένη στις αξίες των Electra Hotels & Resorts.

 • Evalion Open or Close

  15 Η Evalion αποτελεί την πρώτη εταιρία που εφάρμοσε την ψυχομετρία στις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε Ελλάδα και Κύπρο το 1991, ως SHL Hellas. Το 2011, η SHL Hellas μετονομάστηκε σε Evalion, αναπτύσσοντας τα δικά της εργαλεία, ενώ παράλληλα αποτελεί Enterprise Reseller της SHL.

   

   

 • Expedia Open or Close

  30

  We are the world's travel platform. Our purpose is to bring the world within reach. We are among the largest technology companies in the world, and our work is solely dedicated to one of the most socially and economically important activities on the planet – Travel.

  Travel is a force for good. Travel connects us culturally, emotionally and physically, not on a device or via a screen, but in the real world. But travel can be complicated, intimidating, frustrating and expensive. These challenges create barriers that can make the people and places of the world seem farther away from one another than they really are… and for many, seemingly out of reach. We are here to help knock down the barriers to travel, making it easier, more enjoyable, more attainable, more accessible and in doing so ultimately bring the world within closer reach for the billions of people around the globe. We believe our success can make the world a better place.

 • Generation Y Open or Close

  8 Η Generation Y, ιδρυθείσα το 2000, είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Consulting και του Web Design με πρωταρχικό στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της, εταιρειών αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και συνεχή υποστήριξη. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Generation Υ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων customized Web Design, Search Marketing, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Affiliate Marketing, Conversion Mining, Social Media Strategies, Web Applications και Web Hosting στους ιδιόκτητους διακομιστές της. Ως Generation Y, η ποιότητα, η εξειδίκευση των συνεργατών και το παραγωγικό αποτέλεσμα είναι βασική φιλοσοφία της μεθόδου λειτουργίας μας. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είχε ως αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της εταιρείας, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία. Δύο σημαντικές βασικές διαφορές μας ως προς την επίτευξη των στόχων για τον κάθε πελάτη, είναι η εξατομικευμένη κατασκευή του project και η άμεση συνεργασία με αυτόν. Η εξατομικευμένη κατασκευή (customized) βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, καθώς και η ταυτόχρονη ενασχόληση πολλαπλών επαγγελματιών του χώρου (διαφημιστικοί σύμβουλοι, SEO specialists, web designers, web developers, copywriters κ.α.) εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα. Η άμεση συνεργασία σε κάθε στάδιο με τον πελάτη έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική προβολή που επιθυμεί ο πελάτης. Σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας είναι η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project, μιας και πρωτεύων στόχος είναι η δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης, με αποτέλεσμα μια μακροχρόνια συνεργασία. Μερικά παραδείγματα του after sales service & support είναι οι ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάσεις και αναλύσεις των στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας (Traffic Sources, Visitor Loyalty, Top Content, Conversion Ratio κ.ο.κ.), η άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη, η ανάλυση των στόχων και των χρονοδιαγραμμάτων επίτευξης αυτών καθώς και η συνεχής παρακολούθηση ως την επίτευξη αυτών και τη θέσπιση νέων.

 • GOLDAIR HANDLING Open or Close

  21H Goldair Handling, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης στην Νότιο-Ανατολική Ευρώπη, με παρουσία στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος», σε 25 περιφερειακά αεροδρόμια, στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Κύπρο (Λάρνακα, Πάφος) μέσω της εταιρείας Louis-Goldair Services (LGS), στην Βουλγαρία (Σόφια, Μπουργκάς, Βάρνα) μέσω της θυγατρικής μας Goldair Handling Bulgaria, καθώς και στην Αιθιοπία (Αντίς Αμπέμπα) παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999, από το αεροδρόμιο του «Ελληνικού», εξυπηρετώντας αεροπορικές εταιρείες σε υπηρεσίες εδάφους. Ακολουθώντας πάντα το τρίπτυχο του ιδρυτή μας, Δημήτρη Γκολέμη, «Προοδευτική Σκέψη, Καινοτόμος Δράση, Σκληρή Δουλειά», αναγνωρίζουμε ότι η επιτυχία και η μελλοντική μας ανάπτυξη στηρίζεται στην εξέλιξη και την πρόοδο των ανθρώπων μας, οι οποίοι μέσα στο 2017 ξεπέρασαν τους 3.000 στην Ελλάδα.

 • Hellas Employee Assistance Programs Open or Close

  23 H Hellas EAP αποτελεί την εταιρία η οποία εισήγαγε τα Employee Assistance Programs (ΕΑΡ) στον ελληνικό επιχειρηματικό χώρο και τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με κύρια δραστηριότητα την παροχή EAP προγραμμάτων. O ιδρυτής της, διαθέτει διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία 45 χρόνων στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση ΕΑΡ προγραμμάτων και υπηρεσιών προαγωγής της Ψυχικής Υγείας, ενώ η εταιρία εφαρμόζει πιστά τα διεθνή πρότυπα, δεοντολογία και πρωτόκολλα του ΕΑΡ επαγγέλματος, όπως ορίζονται από τον Διεθνή και Ευρωπαϊκό Σύλλογο των ΕΑΡ. Η χρήση επιστημονικών εργαλείων και μεθόδων, η παροχή καινοτόμων υπηρεσιών σύμφωνα με τις διεθνείς και εγχώριες τάσεις των EAP και το πανελλαδικό δίκτυο από εξειδικευμένους επαγγελματίες στις συμπεριφοριστικές επιστήμες και στον εργασιακό χώρο που διαθέτει, καθιστούν την Hellas ΕΑΡ την πιο αξιόπιστη λύση στην κατεύθυνση απόκτησης ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος μέσω αύξησης της παραγωγικότητας και απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού. Εξυπηρετεί περισσότερες από 120 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, ενώ ο αριθμός των εργαζομένων και τα μέλη των οικογενειών τους που υποστηρίζει η Hellas EAP μέσω της 24/7 Γραμμής Ψυχολογικής Υποστήριξης και Διαχείρισης Κρίσεων, ξεπερνά τα 200.000 άτομα, σε Ελλάδα και Κύπρο. Αποτελεί Preferred Provider στη χώρα μας των μεγαλυτέρων Global EAP εταιριών της Αμερικής, Ευρώπης, Μ. Βρετανίας και Καναδά, ενώ η υλοποίηση και προσαρμογή των διεθνών ΕΑΡ προγραμμάτων στην ελληνική εργασιακή κουλτούρα από την Hellas EAP, έχει αναγνωριστεί διεθνώς λαμβάνοντας διακρίσεις ως Best Practices, με πρόσφατη τη λήψη της παγκόσμιας διάκρισης EAP Quality Award, τον Οκτώβριο του 2017 στο Λος Άντζελες, ΗΠΑ.

 • HEWLETT PACKARD ENTERPRISE Open or Close

   

  6Hewlett Packard Enterprise Company (commonly referred to as Hewlett Packard Enterprise or HPE) is an American multinational enterprise information technology company based in Palo Alto, California, founded on 1 November 2015 as part of splitting of the Hewlett-Packard company. HPE is a business-focused organization which works in servers, storage, networking, consulting and support.

   

   

   

 • HOLMES PLACE Open or Close

  37Η πολυεθνική εταιρία Holmes Place είναι μία από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρίες στο χώρο του fitness. Με αφετηρία το Chelsea του Λονδίνου το 1980, η Holmes Place αριθμεί σήμερα πάνω από 75 clubs υψηλών προδιαγραφών σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Τον Ιανουάριο του 2002, η Holmes Place Greece ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα, με το άνοιγμα του πρώτου της club στο Μαρούσι, σε έναν υπερσύγχρονο και πολυτελή χώρο 5,300 τ. μ. όπου σήμερα χιλιάδες μέλη του απολαμβάνουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής. Έχοντας ήδη σημειώσει αυτή τη σημαντική επιτυχία, τον Οκτώβριο του 2005, η εταιρία εγκαινίασε το δεύτερο Holmes Place Health Club στην καρδιά της Αθήνας. Το Holmes Place Athens, στεγάζεται σε μία έκταση 3.000τ.μ. υπερπολυτελών εγκαταστάσεων, στο νέο και μεγαλύτερο Εμπορικό Κέντρο της πόλης, το «City Link» και έρχεται να δώσει νέα πνοή και ενέργεια στον τρόπο ζωής των Αθηναίων. To τρίτο κατά σειρά Club της Holmes Place Greece, άνοιξε τις πόρτες του την 1η Απριλίου 2012. Το αυτόνομο σύγχρονης αισθητικής κτίριο, εναρμονίζεται άψογα με το φυσικό περιβάλλον και τον outdoor τρόπο ζωής των κατοίκων των Ν. Προαστίων, προσφέροντας αίσθηση wellness, απεριόριστη θέα και πολλούς εξωτερικούς χώρους για άθληση, αλλά και χαλάρωση.

 • INTRASOFT International SA Open or Close

  20 INTRASOFT International is a leading European IT Solutions and Services Group with strong international presence and expertise, offering innovative and added-value solutions of the highest quality to a wide range of international and national public and private organizations. The company employs more than 1,700 highly-skilled professionals, representing over 20 different nationalities and mastering more than 18 languages. With headquarters in Luxembourg, INTRASOFT International operates through its operational branches, subsidiaries and offices in 19 countries: Australia, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Denmark, Greece, Jordan, Kenya, Moldova, Portugal, Romania, Sweden, Morocco, Poland, Philippines, UK, UAE and USA.

 • ISON Psychometrica Open or Close

  2 H ISON είναι ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1991 και εστιάζει στον ανθρώπινο παράγοντα. Αντικείμενό της είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας ατόμων ή ομάδων, παρέχοντας υπηρεσίες και μέσα για τη λήψη ορθότερων αποφάσεων, προς όφελος των ιδίων και των συστημάτων στα οποία ανήκουν. Ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις κάθε είδους Οργανισμών, προσφέρει σε πολυεθνικούς και ελληνικούς, ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς υπηρεσίες που σχετίζονται με τον ανθρώπινο παράγοντα ως εργαζόμενο. Εκτός από την παροχή υπηρεσιών Συστημικού Συμβούλου, η εταιρία είναι πρωτοπόρος στην έκδοση & διάθεση ψυχολογικών τεστ, στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό & τη Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας, ενώ παράλληλα διοργανώνει εξειδικευμένες επαγγελματικές εκπαιδεύσεις για όλα τα αντικείμενα ενασχόλησής της. Η τεχνογνωσία της φέρνει απτά αποτελέσματα στην αύξηση των επιδόσεων και της ικανοποίησης, ως αποτέλεσμα της βελτίωσης στη σχέση ανθρώπου-εργασίας, των διαπροσωπικών σχέσεων και των τρόπων οργάνωσης του εργασιακού περιβάλλοντος.

 • KSM HUMAN RESOURCES Open or Close

  25Η ΚSM Human Resources Ελλάς είναι η αξιόπιστη λύση για την κάλυψη οποιαδήποτε ανάγκης σε ανθρώπινο δυναμικό, είτε αναζητάτε προσωρινή απασχόληση, είτε μόνιμη εργασία. Με πολύχρονη εμπειρία, κατάρτιση και γνώση για τις σύγχρονες και ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς στεκόμαστε δίπλα στον υποψήφιο εργαζόμενο και την επιχείρηση φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια. Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της το 2002 η KSM Human Resources Ελλάς λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό σε κάθε εργαζόμενο προστατεύοντας παράλληλα και τον επιχειρηματία, εξασφαλίζοντας έτσι και στις δυο πλευρές ένα επιτυχές αποτέλεσμα και μια σχέση εμπιστοσύνης που έχει διάρκεια στο χρόνο. Είμαστε η Νο1 Ελληνική Εταιρεία με εξειδίκευση στην κάλυψη προσωρινής και μόνιμης εργασίας σε ανθρώπινο δυναμικό και λειτουργούμε με ειδική άδεια λειτουργίας ως εταιρεία προσωρινής απασχόλησης υπ. αριθμόν 13022/205 6-4-2015 που μας επιτρέπει να ασκούμε νόμιμα τη δραστηριότητα της παροχής εργασίας από μισθωτούς μας σε άλλους εργοδότες με τη μορφή της προσωρινής απασχόλησης όπως αυτή προσδιορίζεται στον Ν. 4052/2012. Παράλληλα, η KSM HR κατέχει άδεια Ιδιωτικού Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας φροντίζει και για τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για μόνιμες θέσεις εργασίες και για τις εταιρείες που αναζητούν την καλύτερα λύση για την κάλυψη εξειδικευμένων και κρίσιμων θέσεων γι αυτούς.

 • ManpowerGroup S.A. Open or Close

  17

  Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού, βοηθά τους οργανισμούς να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα παρέχοντας υπηρεσίες όπως η εύρεση, η αξιολόγηση, η ανάπτυξη και η διαχείριση ταλέντων. Αναπτύσσουμε καινοτόμες λύσεις για πάνω από 400.000 πελάτες και συνδέουμε περισσότερα από 3 εκατομμύρια ανθρώπους σε ουσιαστικές θέσεις εργασίας από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων. Η εξειδικευμένη οικογένεια των “brands” μας - Manpower®, Experis®, Right Management® και ManpowerGroup® Solutions - δημιουργεί ουσιαστική αξία για τους υποψηφίους και πελάτες σε 80 χώρες εδώ και 70 χρόνια. Το 2018, η ManpowerGroup βραβεύτηκε ως “World’s Most Ethical Companies” για 8η συνεχή χρονιά και αναδείχτηκε ως “Fortune’s Most Admired Companies”, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως την πιο αξιόπιστη και αξιόλογη εταιρία στον κλάδο. Δείτε πώς η ManpowerGroup ενδυναμώνει το μέλλον της εργασίας:

  www.manpowergroup.com

  Ο όμιλος ManpowerGroup στην Ελλάδα

  Στην Ελλάδα, ο όμιλος ManpowerGroup ιδρύθηκε το 1998. Μέσα από το δίκτυο 3 υποκαταστημάτων στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Κύπρο εντοπίζουμε, αξιολογούμε, αναπτύσσουμε και διαχειριζόμαστε ταλέντα σε όλο το φάσμα βασικών κλάδων της οικονομίας. Πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008, στους τομείς εύρεσης και επιλογής προσωπικού καθώς και υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης σε όλο το δίκτυο των υποκαταστημάτων της.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ManpowerGroup Ελλάδας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

  www.manpowergroup.gr

 • MANTIS TRADING SA Open or Close

  9Ο Όμιλος εταιρειών Mantis είναι ένας από τους κορυφαίους διανομείς αναψυκτικών, οινοπνευματωδών ποτών και καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα στην αγορά του FMCG, με ηγετική θέση στις πωλήσεις, το consumer marketing, το trade marketing, καθώς επίσης και τις σύγχρονες, καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων. Αντιπροσωπεύει μεγάλα Brand όπως τα RED BULL, WILKINSON, HAWAIIAN TROPIC, ENERGIZER, MARBO, ΛΕ ΠΟΓΚΑ, MARTIN MILLER’ S.

 • MOTHERCARE - Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ Α.Ε. Open or Close

  43Καλωσορίσατε στην υπέροχη εμπειρία του να είσαι γονιός! Από το 1961 είμαστε στο πλευρό κάθε οικογένειας φιλοξενώντας όλο τον κόσμο του παιδιού από τη βρεφική ηλικία έως και την ηλικία των 8 ετών. Από βρεφικά και παιδικά ρουχαλάκια, εξοπλισμό δωματίου, προϊόντα για τη βόλτα, το φαγητό, το μπάνιο, την ασφάλεια και το παιχνίδι αλλά και ό,τι χρειάζεται μια μέλλουσα μητέρα. Στα Mothercare η ασφάλεια, η άριστη ποιότητα και η αξιοπιστία παίζουν το βασικότερο ρόλο επισκεφτείτε μας και βρείτε ότι χρειάζεστε για εσάς και το μωρό σας.

 • NANNUKA IKE Open or Close

  18Η Nannuka είναι μια online υπηρεσία που φέρνει σε επικοινωνία, με την προοπτική συνεργασίας, επαγγελματίες caregivers (babysitters, παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, γηροκόμους, οικιακές βοηθούς κ.α.) με οικογένειες που αναζητούν είτε φύλαξη των παιδιών τους ή την εκπαίδευση τους, είτε φροντίδα ηλικιωμένων μελών της καθώς και τη φροντίδα του σπιτιού τους.

   

 • NEA ΔΙΑΓΝΩΣΗ Open or Close

  26Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ γεννήθηκε από την διάσπαση της εταιρείας ΔΙΑΓΝΩΣΗ Α.Ε, η οποία ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1987. ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και διαγνωστικής ιατρικής στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Υγείας. ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα, η οικονομία και η ταχύτητα. Η ταχεία και σωστή διαγνωστική προσέγγιση ιατρικών προβλημάτων, που προσφέρει η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ, βοηθά τους θεράποντες ιατρούς στην γρήγορη και ασφαλή αντιμετώπιση αυτών. Αξιοσημείωτο δε, ότι τα εργαστήριά μας αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων και συνεργάζονται με πανεπιστημιακά νοσοκομεία του εξωτερικού. Με ευαισθησία και επικέντρωση του ενδιαφέροντός μας στον ΑΝΘΡΩΠΟ δημιουργήσαμε μονάδες με σύγχρονο, φιλικό και άνετο περιβάλλον. Η ΝΕΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015. Η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της Ιατρικής Διάγνωσης σε συνδυασμό με την επενδυτική μας πολιτική στην προμήθεια και ανανέωση του εξοπλισμού μας, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προσφερομένων υπηρεσιών μας.

 • NN HELLAS Open or Close

  41Η NN Hellas είναι η Νο1 πολυεθνική ασφαλιστική εταιρία ζωής στην ελληνική αγορά. Αποτελεί μέλος του Ομίλου ΝΝ με ιστορία 170 ετών και ισχυρή παρουσία σε Ευρώπη και Ασία. Στην Ελλάδα εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της προσφέροντας καινοτόμα ασφαλιστικά προγράμματα Ζωής και Υγείας με επιλογές για αποταμίευση, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη, καθώς και για ομαδικές ασφαλίσεις. Η εταιρική διακυβέρνηση της ΝΝ Hellas διέπεται από 3 θεμελιώδεις αξίες: "Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", ενώ όραμά της είναι να αποτελέσει έναν πρότυπο ασφαλιστικό οργανισμό. Η ΝΝ Hellas στηρίζει εμπράκτως την κοινωνία στην οποία λειτουργεί, εφαρμόζοντας ολοκληρωμένο πλάνο ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με στόχο τη στήριξη ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού. Από το 2014 η ΝΝ Ηellas βραβεύεται σταθερά ως η «Καλύτερη Ασφαλιστική Εταιρία Ζωής στην Ελλάδα» από το διεθνώς διακεκριμένο περιοδικό World Finance. Τέλος, η ΝΝ Hellas είναι υπερήφανος Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για την τριετία 2018-2020.

 • NOTOS COM HOLDING S.A. Open or Close

  29Ο Εμπορικός Όμιλος Νotos Com Holdings, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εμπορικές εταιρίες, αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά τα σημαντικότερα και πλέον αναγνωρίσιμα διεθνώς brands και δραστηριοποιείται στους κλάδους:
  - Πολυκαταστημάτων
  - Καλλυντικών και ειδών προσωπικής φροντίδας και υγιεινής
  - Χονδρικής και Λιανικής πώλησης προϊόντων ένδυσης και υπόδησης
  - Ειδών Γραφής

 • Odyssey Open or Close

  42Odyssey™ was founded in 2002 with the main objective of providing high-quality cutting-edge Cybersecurity, Managed Security and Risk Management Services to organizations that value their information assets. Ever since, and in keeping up with ever-changing market trends, we have evolved and we pride ourselves on becoming a regional leader in the Managed Security Services (MSS) sector as well.

  We provide innovative services and solutions, which span the entire spectrum of the people-process-technology paradigm, with the core aim of helping organizations in all industries, regardless of size and complexity, to effectively and efficiently manage their cybersecurity risk. Innovation, passion for perfection and customer focus rule our daily business, being the corporate values that we cherish the most.

 • PERFORMANCE TECHNOLOGIES SA Open or Close

  38Η Performance Technologies παρέχει ολοκληρωμένες Λύσεις και Υπηρεσίες Διαχείρισης, Υλοποίησης και Υποστήριξης έργων που συμβάλλουν, αφενός στην επίτευξη του συνεχούς επιχειρείν (Business Continuity), αφ’ ετέρου στη συμπίεση του κόστους λειτουργίας του IT. Οι λύσεις της Performance προάγουν την επιχειρηματική συνέχεια, την ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, καθώς και τη δραστική μείωση του λειτουργικού κόστους που σχετίζεται με τη χρήση της Πληροφορικής από επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε μεγέθους.

 • PRINTEC Open or Close

  3Printec is leading the automated transactions eco-system in 16 countries in Central and Eastern Europe, offering products & services as end-to-end solutions. Through our extended solution portfolio and our solid experience of 30 years, we enable businesses to leverage innovative technology as the force behind integrated IT solutions that improve human interactions, making everyday life easier.

  Our solutions are behind our everyday activities: from cash or card transactions to self-service solutions and more, we offer innovative technology solutions that enable hundreds of organizations in Europe to meet and exceed their customers’ expectations, optimize their operations and create efficiencies.

  With more than 900 highly qualified and trained professionals, Printec Group, one of the fastest growing information technology groups, offers the opportunity for a career in a dynamic environment. The company has managed to create and sustain a supportive environment which encourages openness, teamwork and loyalty. The constant effort to maintain a learning culture and the continuous investment on employee training and career development, have succeeded in making the company one of the best places to work in the IT sector in Central and Southeast Europe.

  Recognizing the contribution of its people towards its business objectives and its dynamic growth, Printec Group is constantly offering opportunities for people to develop and grow professionally.

 • RELATIONAL TECHNOLOGY A.E. Open or Close

  34Από την ίδρυσή της στην Αθήνα το 1995, η Relational έχει εξελιχθεί από μία πολλά υποσχόμενη, ανεξάρτητη εταιρία λογισμικού με 250 εργαζόμενους στην Ελλάδα, σε μία διεθνή εταιρία λογισμικού με πελατειακή βάση σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Έχουμε αναπτύξει σημαντικές λύσεις λογισμικού για την Τραπεζική, τις Τηλεπικοινωνίες, και το Εμπόριο, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουμε ενεργά και με επιτυχία σημαντικούς προμηθευτές του εξωτερικού. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει περισσότερους από 300 εταιρικούς πελάτες σε όλους σχεδόν τους κλάδους δραστηριότητας. Ειδικά στον Τραπεζικό Τομέα περισσότεροι από 50.000 ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν τις εφαρμογές μας.

  Κάποιοι από τους πελάτες μας εμπιστεύονται τα πιο κρίσιμα δεδομένα τους στα συστήματά μας. Από την ίδρυσή μας έως σήμερα έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών κορυφαίων εταιριών χάρη στην ικανότητά μας να διαχειριζόμαστε την πληροφορία και να παρέχουμε υψηλού επιπέδου λύσεις και υπηρεσίες για αξιόπιστα και ασφαλή δεδομένα. Με μία πιστή, διεθνή πελατειακή βάση και ηγετική παρουσία σε αγορές-κλειδιά, όπως οι Χρηματοπιστωτικοί Οργανισμοί, οι Τηλεπικοινωνίες, το Εμπόριο και ο Δημόσιος Τομέας, η Relational διευκολύνει τους πελάτες της, ανεξαρτήτως μεγέθους, να λειτουργήσουν κάτω από την ιδέα “Unwired Enterprise”, όπου η πληροφορία ρέει ελεύθερα και με ασφάλεια μέσα στην εταιρία, είτε οι εργαζόμενοι κινούνται εντός είτε εκτός της εταιρίας.

 • SKYWALKER.GR Open or Close

  1Το Skywalker.gr είναι το πρώτο site που δραστηριοποιήθηκε στην αναζήτηση εργασίας στην Ελλάδα, από το 1999. Σήμερα, παραμένει η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα στο χώρο και η πρώτη επιλογή στην αναζήτηση εργασίας. Παρέχει πρόσβαση σε αγγελίες, προκηρύξεις, ανακοινώσεις θέσεων και εργαλεία διαχείρισης καριέρας, καθώς και τη δυνατότητα να προσθέσει ο υποψήφιος το βιογραφικό του σημείωμα σε πανελλαδική βάση δεδομένων, από όπου μπορούν να το αντλήσουν εταιρίες παντού στην Ελλάδα. Επιπλέον, με δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων με δωρεάν είσοδο για το κοινό, προσφέρει πληροφόρηση για θέματα της αγοράς εργασίας και της επιχειρηματικότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής πραγματικότητας.

 • Softone Technologies AE Open or Close

  13Η SoftOne Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη συστημάτων ERP και CRM, καθώς και πρωτοποριακών cloud υπηρεσιών, έχοντας λάβει πλήθος βραβεύσεων και διακρίσεων για την καινοτομία και την ηγετική της θέση στην αγορά. Εκτός από την Ελλάδα δραστηριοποιείται σε Κύπρο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία και Αλβανία, με πελατολόγιο που υπερβαίνει τις 17.000 επιχειρήσεις

  Με έδρα την Αθήνα, η SoftOne αναπτύσσει σύγχρονες λύσεις μηχανογράφησης που υποστηρίζουν κάθε εναλλακτικό μοντέλο λειτουργίας (on-premise ή SaaS), εξυπηρετώντας όλο το φάσμα των επιχειρήσεων. Απασχολεί συνολικά περισσότερους από 120 εργαζόμενους, διαθέτοντας παράλληλα γραφεία στη Θεσσαλονίκη, αλλά και θυγατρικές σε Βουκουρέστι, Λεμεσό και Σόφια

 • SPACE HELLAS Open or Close

  14H Space Hellas είναι ένας κορυφαίος System Integrator και Value Added Solutions Provider στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής και της ασφάλειας. Μελετά, σχεδιάζει, προμηθεύει, εγκαθιστά, υποστηρίζει και συντηρεί ολοκληρωμένες λύσεις πιστοποιημένες σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015. Επίσης, η πιστοποίηση της Space Hellas κατά ISO/IEC 27001:2013, εξασφαλίζει ότι στις διαδικασίες της εμπεριέχονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι σε θέματα εμπιστευτικότητας, ακεραιότητας και διαθεσιμότητας της πληροφορίας για να προστατεύουν τα δεδομένα και τους εμπλεκόμενους πόρους σε κάθε εμπορική δραστηριότητα. Στο πελατολόγιο της εταιρίας, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες τράπεζες και ιδιωτικές εταιρίες, βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, παροχείς τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, υπουργεία και οργανισμοί του Δημοσίου, καθώς και οι Ένοπλες Δυνάμεις. Από το Σεπτέμβριο του 2000, η μετοχή της εταιρίας τελεί υπό διαπραγμάτευση στo Χ.Α.Α. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διατηρούνται υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ηράκλειο της Κρήτης, τα Ιωάννινα και τα Φάρσαλα. Επίσης, η Space Hellas έχει παρουσία στην Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Μάλτα και την Ιορδανία.

 • Telmaco Α.Ε. Open or Close

  28Η Telmaco Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών και τηλεοπτικών συστημάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η Εταιρεία δραστηροποιείται σε 3 τομείς υψηλής τεχνολογίας:

  •  AudioVisual and Lighting Systems
  •  Broadcast Television and Radio Systems
  •  Communications Systems and Test Equipment for RF & Telecom

  Διαθέτοντας υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό η Telmaco σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένα συστήματα στο αντικείμενό της. Με εμπειρία λειτουργίας πάνω από 40 χρόνια και οικονομική αξιοπιστία η Εταιρεία εγγυάται την ομαλή ολοκλήρωση ακόμα και του πιο πολύπλοκου έργου.

 • The Marketeers Open or Close

  4Στόχος μας, η επιτυχία των πελατών μας... Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο τομέα της επικοινωνίας της διαφήμισης και στελεχώνεται διαρκώς με ανθρώπους οι οποίοι καλούνται να εκφράσουν το μέγιστο δυναμικό των ταλέντων και των δεξιοτήτων τους. Παρέχουμε υπηρεσίες στο τομέα της διαφήμισης από την σύλληψη της ιδέας, το περιεχόμενο, το σχεδιασμό μέχρι και την παράδοση του τελικού έργου ολοκληρωμένο στους πελάτες μας. Σήμερα, θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Στόχος μας είναι να ακούσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας καλύτερα. Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε κάτι διαφορετικό μέσα από τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία που παρέχουμε. Στη THE MARTETEERS δεσμευόμαστε σε μια διαρκή εξέλιξη προς όφελος του πελάτη. Είμαστε συνεχώς δίπλα τους αναλαμβάνοντας τις ευθύνες μας. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία της ανάπτυξης εποικοδομητικών σχέσεων με τους πελάτες μας και προτείνουμε ολοκληρωμένες στρατηγικές προβολής marketing και Δημοσίων σχέσεων. Θέλουμε και μπορούμε να κάνουμε εφικτή την επιτυχία τους.

 • TUV AUSTRIA HELLAS Open or Close

  36 H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών προς όφελος της ποιότητας αλλά και της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων, των υπηρεσιών αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού τους. Το πελατολόγιο της εταιρείας περιλαμβάνει επιχειρήσεις από όλους τους τομείς της οικονομίας όπως ο αγροδιατροφικός, ο τουριστικός, ο βιομηχανικός, ο τομέας των ανελκυστήρων και ανυψωτικών μηχανημάτων, της ενέργειας, ο κατασκευαστικός, κ.α. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου, το οποίο είναι αναγνωρισμένο ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

  www.tuvaustriahellas.gr

 • up2metric Open or Close

  22 up2metric P.C. is an SME that develops innovative custom software solutions and provides consulting engineering services in the fields of Computer Vision, Photogrammetry, Machine Learning, Remote Sensing, and Metrology. One of the company’s main goals is to transfer state of the art knowledge from academia to the market.

   

 • WEST ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Open or Close

  19 Η WEST S.A. δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1994. Οι υπηρεσίες μας ανήκουν στους τομείς: προωθητικών ενεργειών, merchandising, άμεσων πωλήσεων, ταχυδρομικών υπηρεσιών και digital marketing. Έχει πανελλαδική κάλυψη, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα. Ενδεικτικοί πελάτες μας: Wind, Nestle, P&G, Diageo, Praktiker, Elbisco, Samsung, OTE, JTI, Κωτσόβολος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Barilla, IKEA, BDF, ΟΠΑΠ.

   

 • WURTH HELLAS Open or Close

  16 Η Würth Hellas S.A. κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία υλικών συναρμολόγησης και στερέωσης για επαγγελματική χρήση. Η εταιρία προσφέρει μια γκάμα προϊόντων με περισσότερα από 125.000 προϊόντα υψηλής ποιότητας: οι σύμβουλοι πωλήσεων της Würth προμηθεύουν τους πελάτες του βιοτεχνικού και βιομηχανικού κλάδου με βίδες, εξαρτήματα κοχλίωσης, βύσματα, χημικά-τεχνικά προϊόντα, εξαρτήματα επίπλων και κατασκευών, εργαλεία, συστήματα λήψης και αποθήκευσης και εξοπλισμό προστασίας στην εργασία. Ταυτόχρονα, η Würth Hellas S.A. επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων της σε ολόκληρη την Ελλάδα. Καθοριστικοί παράγοντες για την εταιρία είναι η αξιοπιστία, η ταχύτητα και η προσήλωση στις ανάγκες του πελάτη. Σύνθημά μας είναι: Όχι μία Würth για όλους τους πελάτες, αλλά για κάθε πελάτη μία ξεχωριστή Würth. Η Würth Hellas S.A. απασχολεί σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα περισσότερους από 220 εργαζόμενους.

 • ΑΚΤΙΟΣ Α.Ε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων Open or Close

  27Ο Άκτιος, ένας πολύχρωμος και ζωντανός οργανισμός φροντίδας με δυναμικότητα 270 κλινών σε 4 Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων σας προτείνει ένα ιδιαίτερο μοντέλο φροντίδας, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Δίνουμε έμφαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας, νοσηλευτικής φροντίδας και αποκατάστασης από εγκεφαλικά και κατάγματα και παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες για την άνοια και τη νόσο Alzheimer.

   

 • ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Open or Close

  39ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εταιρία λιανικής τροφίμων με 79 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Με προσήλωση στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές και στην άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η εταιρία έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των προμηθευτών, των συνεργατών και των πελατών της ως αξιόπιστη επιλογή. Από την ίδρυσή της το 1939 έως και σήμερα που αποτελεί μέλος της διεθνούς οικογένειας Ahold Delhaize, η ΑΒ αναπτύσσει συνεχώς το δίκτυό της, το οποίο μετρά 425 καταστήματα σε όλη τη χώρα, απασχολώντας περισσότερους από 14.000 εργαζομένους. Η ΑΒ διατηρεί την ελληνική της ταυτότητα στηρίζοντας στην πράξη τους ανθρώπους της και την εγχώρια αγορά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της. Μέσα από το «ΑΒητάρι της Αγάπης» και με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών, των συνεργατών και των τοπικών κοινωνιών, η AB σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας. Στην ΑΒ προσπαθούμε να εξελισσόμαστε διαρκώς εσωτερικά και εξωτερικά. Η δέσμευση της εταιρίας και η διαρκής προσπάθεια εξέλιξής της έχουν αναγνωριστεί και διακριθεί πολλές φορές από τοπικούς και διεθνείς θεσμούς, σε διάφορους τομείς. Τέτοια παραδείγματα είναι οι διακρίσεις της στα βραβεία European Business Awards, Self Service Εxcellence Awards, ICAP True Leaders, Logistic and Transport, KEM Franchise, Energy Mastering, Social Media Awards κλπ.

 • ΑΝΑΠΛΑΣΗ Α.Ε. ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Open or Close

  33THE SCIENCE OF REHABILITATION
  The first rehabilitation center in Europe to be awarded the ISO quality assurance certificate in 2001 and it continues to maintain its standards of excellence. Providing a complete continuum of quality care for patients affected by neurological and musculoskeletal disorders.
  Our vision, mission and values: Holistic approach, Total Care, Total Quality
  Innovation: The internationally trained staff apply the newest therapeutic methods and are leaders in the practice of Trans- Disciplinary Teamwork. They undergo continuous professional development
  Technology: Every department is equipped with the cutting-edge technology. All in- room enjoys state -of –the -art robotic beds.
  Research: Anaplasi is pioneering the treatment of stroke and Parkinson’s d isease with N(avigated) T(ranscranial) M(agnetic) S(timulation).
  Putting patients first: The participation of the patient and his family is a key factor in creating an individualized rehabilitation program.
  Rebuilding lifes: The ultimate goal of the rehabilitation program - functional and social rehabilitation.

 • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε Open or Close

  11Το Κέντρο φυσικής αποκατάστασης και αποθεραπείας "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Α.Ε." δημιουργήθηκε με στόχο να παρέχει υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας υψηλού επιπέδου σε ασθενείς με πρόσφατες βλάβες του νευρικού -νευρικού μυοσκελετικού συστήματος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν θέματα υγείας ή λειτουργικότητας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας, η εξειδίκευση και ο επαγγελματισμός του ανθρώπινου δυναμικού συντελούν στη θεραπευτική προσέγγιση του εκάστοτε ασθενή και των αναγκών του. Ο άνθρωπος βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας, με βασική μας προτεραιότητα τη δημιουργία μιας στέρεας και διαδραστικής σχέσης με κάθε ασθενή.

 • ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ Open or Close

  12Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας από το 1981. Σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα με 34 αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο συνολικής έκτασης άνω των 44.700 τμ. που δέχονται περισσότερες από 2.800.000 επισκέψεις το χρόνο. Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει επίσης τρεις κλινικές, την Βιοκλινική Αθηνών, Πειραιά και Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν πρότυπα σύγχρονων νοσοκομειακών μονάδων υψηλής ποιότητας, ένα κέντρο διεθνών ασθενών και έξι οδοντιατρικές μονάδες (Αθήνας, Αλίμου, Κηφισιάς, Μαρκόπουλο, Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά). Ο Όμιλος συνεργάζεται με περισσότερες από 400 ιδιωτικές εταιρείες, τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και όλα τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

 • ΔΕΛΠΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ Open or Close

  5

  With over 90 years experience in the Maritime & Transport Industry, we are proud to have achieved our main goal, which is to be a learning organization and build strong partnerships with our associates, agents and valued customers.

  Process practices:
  - Meeting specific needs of our partners
  - In depth case study
  - Recommendation of appropriate methods
  - Tailor made solutions

  Our consistency and continuity through the years, have proved that our deep «know how» emanating from years of experience, our flexibility, reliability, as well as our partner-centric policies, are the main advantages from which, we can substantially contribute to any of our established or prospective co-operations.

 • ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Open or Close

  35 Η «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ» είναι κέντρο αποκατάστασης ανοιχτής νοσηλείας το οποίο βρίσκεται εντός αστικού ιστού και δημιουργήθηκε από επαγγελματίες υγείας με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο “κενό” στη φροντίδα ανθρώπων με χρόνια ή οξέα προβλήματα. Δρα με βασικό γνώμονα τον άνθρωπο και τις εξατομικευμένες ανάγκες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις αποκατάστασης τόσο στον τομέα της σωματικής όσο και της ψυχικής υγείας. Στην Ιατρική Άσκηση υποδεχόμαστε πάνω από 500 ασθενείς ετησίως και τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις αποκατάστασης μέσα από μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών υγείας με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή. Στις ευρύχωρες και με υψηλότατο δείκτη λειτουργικότητας εγκαταστάσεις μας είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε συνανθρώπους μας με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Με σεβασμό και υπευθυνότητα στοχεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους. Στο Κέντρο Αποκατάστασης ημερήσιας νοσηλείας “Ιατρική Άσκηση” με την εποπτεία και επίβλεψη της Ιατρικής ομάδας, λειτουργεί τμήμα Φυσικοθεραπείας, τμήμα Εργοθεραπείας, τμήμα Wellness, τμήμα Λογοθεραπείας, τμήμα Διατροφολογίας, τμήμα Βελονισμού, τμήμα Θεραπευτικής άσκησης, τμήμα Ψυχολογικής υποστήριξης, τμήμα Υδροθεραπείας, τμήμα Μνήμης & Γνωστικών λειτουργιών όπως και οι υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών και κατ’ οίκον συνεδριών.

 • ΚΕΘΕΑ Open or Close

  46Το ΚΕΘΕΑ είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους από την ίδρυση της ΙΘΑΚΗΣ, της πρώτης ελληνικής Θεραπευτικής Κοινότητας, το 1983. Όλες οι υπηρεσίες του παρέχονται δωρεάν και χωρίς λίστες αναμονής: στο δρόμο, στα σωφρονιστικά καταστήματα, σε μονάδες σε όλη την Ελλάδα. To KEΘΕΑ απευθύνεται επίσης σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα με άλλες μορφές εξάρτησης, όπως το αλκοόλ, ο τζόγος και το διαδίκτυο. Τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζουν ολοκληρωμένα την εξάρτηση και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν, παρέχοντας συμβουλευτική και θεραπεία απεξάρτησης, υποστήριξη της οικογένειας, φροντίδα για θέματα υγείας και νομικές εκκρεμότητες, εκπαίδευση και κατάρτιση, επανένταξη στην κοινωνία και τον κόσμο της εργασίας. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή φάρμακα. Στόχος είναι η πλήρης και σταθερή αποχή από τις ουσίες και η ισότιμη επανένταξη του ατόμου στην κοινωνία. Το ΚΕΘΕΑ εφαρμόζει επίσης προγράμματα πρόληψης και αγωγής υγείας σε εκπαιδευτικές κοινότητες όλων των βαθμίδων, ομάδες υψηλού κινδύνου για χρήση ουσιών και τις τοπικές κοινωνίες. Αποτελεί δραστήριο οργανισμό εκπαίδευσης και έρευνας στον τομέα των εξαρτήσεων με προγράμματα και δραστηριότητες που αποσκοπούν στην καλύτερη κατανόηση του φαινομένου, στην προώθηση της επιστημονικής γνώσης και στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχονται στα εξαρτημένα άτομα και τις οικογένειές τους.

 • ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS AEBE Open or Close

  10Το «Πλαίσιο» ιδρύθηκε το 1969 από τον Γιώργο Γεράρδο. Ξεκινώντας από ένα μικρό χαρτοπωλείο στην οδό Στουρνάρη, εξελίχθηκε μέσα σε 49 χρόνια στη μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής Η/Υ και εμπορίας προϊόντων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Στο υπερσύγχρονο κέντρο Logistics που διαθέτει στη Μαγούλα Αττικής, παράγει σήμερα τα συστήματα Η/Υ TURBO-X και με ένα δίκτυο 23 καταστημάτων σε Ελλάδα και Βουλγαρία προσφέρει σε καταναλωτές και επιχειρήσεις πάνω από 20.000 προϊόντα. Το «Πλαίσιο» είναι Ανώνυμη Εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών. Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο Γιώργος Γεράρδος και Αντιπρόεδρος & CEO ο Κωνσταντίνος Γεράρδος.

  Αφοσιωμένο στους πελάτες του, το «Πλαίσιο» προσφέρει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πριν, κατά αλλά και μετά την αγορά, με υπηρεσίες συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα και την εγγύηση του μεγαλύτερου ονόματος στο χώρο των προϊόντων τεχνολογίας στην Ελλάδα. Στον τομέα της εξυπηρέτησης, διαθέτει ένα μοναδικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό που με τη γνώση και τη δημιουργικότητά του ανταποκρίνεται σε κάθε απαίτηση, ένα στόλο 70 αυτοκινήτων για άμεση παράδοση σε κάθε σημείο της χώρας, το eShop www.plaisio.gr, τηλεφωνικό κέντρο, πωλήσεις μέσω καταλόγου, λύσεις B2B και after-sales support. Τέλος, εφαρμόζει ένα πλήρες πρόγραμμα υποστήριξης των ανθρώπων του με παροχές, εκπαιδευτικά προγράμματα, κίνητρα και ευκαιρίες καριέρας, ενώ παράλληλα ανοίγεται και στο ευρύτερο κοινό υποστηρίζοντας κοινωφελείς δράσεις για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, κυρίως νέους και παιδιά, στο κέντρο και την περιφέρεια.

 • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Open or Close

  24Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι» ιδρύθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση με σκοπό την φροντίδα και την υποστήριξή τους. Το 1984 ο Σύλλογος ίδρυσε το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών σε άτομα με αναπηρίες – νοητική υστέρηση το «Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη».

  Βασικό μέλημα του Συλλόγου είναι η φροντίδα, η προστατευμένη απασχόληση, η κοινωνική ένταξη και η μελλοντική διαβίωση 100 νέων με νοητική υστέρηση. Στο «Εργαστήρι» λειτουργούν ποικίλα τμήματα: αρτοσκευασμάτων, ζυμαρικών, πλυντηρίων, κεραμικής, ταπητουργίας, γενικής χειροτεχνίας, δημιουργικής απασχόλησης, συσκευασίας-τυποποίησης, κηπουρικής και Κέντρο Ημέρας. Επιπλέον το Κέντρο με το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει παρέχει ένα πλήρες δίκτυο Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών με σκοπό την ψυχοσυναισθηματική στήριξη και προετοιμασία των ατόμων με νοητική υστέρηση για την αρτιότερη στήριξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Τέτοιες είναι Συμβουλευτική- ψυχολογική υποστήριξη, ατομική, ομαδική και οικογενειακή, ειδική φυσική αγωγή, εργοθεραπεία, επαγγελματικός προσανατολισμός, αποκατάσταση στην ελεύθερη αγορά εργασίας, προγράμματα ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων και συμπεριφοράς, θεραπευτική ιππασία, κυκλοφοριακή αγωγή, συντήρηση σχολικών γνώσεων