Το Campus Λάρισας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξένησε το Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού Θεσσαλίας

NEWS12

Στηρίζοντας τις δράσεις της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε τη χαρά να στηρίξει ως Χορηγός το Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού Θεσσαλίας και να φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του στη Λάρισα (6ο χλμ, Λάρισας - Νίκαιας) τη φετινή διοργάνωση.

Η Διευθύντρια Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα κα Ελίζα Κωνσταντινίδου και ο κος Παπαευθυμίου Στέργιος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Μητροπολιτικού Κολλεγίου, απένειμαν τα βραβεία στις κύριες κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, ο Λαγάρας Στέλιος και η Αγγελακοπούλου Ιωάννα αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην κατηγορία ανδρών και γυναικών αντίστοιχα. Στις νεανικές κατηγορίες Ο16 και Ο12, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Γκαβαρδίνας Αντώνιος και Γκαβαρδίνας Χρήστος. Στη γενική κατάταξη νικητής ήταν ο Τριμίτζιος Πέτρος (αθλητής εκτός Θεσσαλίας), ο οποίος είχε μόνο νίκες (10/10).

Το Πρωτάθλημα έλαβε χώρα σε αίθουσες διδασκαλίας του Campus Λάρισας. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φρόντισε να παρέχει τις κατάλληλες υποδομές ώστε να τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το Πρωτάθλημα Γρήγορου Σκακιού Θεσσαλίας που έλαβε χώρα στο Campus Λάρισας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

skakilarissa2
skakilarissa3
campuslarissa2
skakilarissa4
skakilarissa5
skakilarissa8
skakilarissa13
campuslarissa
skakilarissa11
skakilarissa7
skakilarissa12
skakilarissa9
skakilarissa10

Για τη συνεισφορά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Επιτροπής Σκακιστικών Σωματίων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ) ευχαρίστησε το Μητρολιτικό Κολλέγιο για τη συνεισφορά του και επίδωσε τιμητική πλακέτα, ως αναγώριση για το κοινωνικό έργο του Κολλεγίου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. 

skaki larissa1

 

Ο περιβάλλοντας χώρος του Campus Λάρισας του Μητροπολιτικού Κολλέγιου 

campuslarissa2