Σεμινάριο Ethical Hacking Techniques από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Ethical Haching newsΤο Τμήμα Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου – στο πλαίσιο του ετήσιου θεσμού “DEVELOPING U 2018” – διοργανώνει σεμινάριο 16 ωρών με θέμα “Ethical Hacking Techniques”.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες τεχνικές και τα εργαλεία ελέγχου για τη διασφάλιση των πληροφοριακών συστημάτων και οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν για τη σχετική πιστοποίηση. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τον τρόπο λειτουργίας και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι Hackers, ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν μια αξιόπιστη πολιτική ασφαλείας, εστιάζοντας με δοκιμές διείσδυσης στην ανακάλυψη αδυναμιών στα συστήματα και τις εφαρμογές ενός οργανισμού.

  • Ημερομηνίες διεξαγωγής: 12, 13, 14, & 15 Φεβρουαρίου 2018, 17.00 - 21.00
  • Κόστος: €690 (€400 αποκλειστικά για φοιτητές και αποφοίτους του Μητροπολιτικού Κολλεγίου)
  • Χώρος: Μητροπολιτικό Κολλέγιο, campus Αμαρουσίου [Σωρού 74, Μαρούσι]

Εισηγητής: Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, Information Systems and Security Manager, Σύμβουλος ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων

Θυμίζουμε ότι η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει εξειδικευμένα, καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, στην Τεχνολογία Πληροφοριών και στη Μηχανική Λογισμικού.