Δυναμική παρουσία της Ναυτικής Ακαδημίας στα Ποσειδώνια 2018

POSIDONIA2018 news

Η Ναυτική Ακαδημία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε δυναμικά στα Ποσειδώνια 2018, τη σημαντικότερη ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο.

Με ένα επιβλητικό περίπτερο στο Athens Metropolitan Expo, όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της ναυτιλίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρουσίασε τη νεοϊδρυθείσα Ναυτική Ακαδημία, τη μόνη ολοκληρωμένη πρόταση σπουδών υψηλής ποιότητας στη Ναυτιλία στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την παγκοσμίως κορυφαία ναυτική ακαδημία του Solent University με έδρα το Southampton της Μ. Βρετανίας.

Στο πλαίσιο των επίσημων εγκαινίων της έκθεσης, η Υπουργός Ναυτιλίας του Ηνωμένου Βασιλείου κα Nusrat Ghani και η Πρέσβης της ίδιας χώρας στην Ελλάδα, κα Kate Smith, επισκέφθηκαν το περίπτερο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Εκεί τις υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής του ιδρύματος, κος Δημήτρης Διαμαντής ο οποίος τις ενημέρωσε για τη νέα Ναυτική Ακαδημία που ξεκινά τη λειτουργία της το ακαδημαϊκό έτος 2018-19, στην καρδιά του Πειραιά.
Δείτε εδώ τη συνέντευξη του κου Ρωμανού Ροδόπουλου, Head of Maritime Academy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κατά τη διάρκεια των ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ 2018.