Δυναμική παρουσία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 8ο Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum

KURIOULIS NEWS

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, πιστό στη δέσμευσή του για παροχή υψηλού επιπέδου ναυτικής και ναυτιλιακής εκπαίδευσης, υποστήριξε το 8ο Annual Capital Link Operational Excellence in Shipping Forum.

Το Forum έλαβε χώρα την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton και είχε ως κεντρικές θεματικές την ψηφιοποίηση, την κυβερνοασφάλεια και τη ναυτική εκπαίδευση. Δεκάδες στελέχη και επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο του ναυτιλιακού επιχειρείν παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις πάνω σε επίκαιρα ζητήματα του κλάδου της Ναυτιλίας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε στο Forum ως Χορηγός ενώ ρόλο συντονιστή στο δεύτερο πάνελ ομιλητών είχε ο Καθηγητής Ντίνος Αρκουμάνης, Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Μεταξύ των ομιλητών του δεύτερου πάνελ, το οποίο ήταν αφιερωμένο στα ζητήματα της εκπαίδευσης, ήταν και ο κ. Δημήτρης Διαμαντής, Γενικός Διευθυντής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη συμβολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην ναυτική εκπαίδευση, η οποία, όπως τόνισε, είναι συμπληρωματική αυτής των Ναυτικών Ακαδημιών. Παράλληλα, σημείωσε την ανάγκη ύπαρξης μίας σταθερής επαφής μεταξύ των βρετανικών πανεπιστημίων και των ελληνικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

photo1
photo3