Συμμετοχή φοιτητών Διαιτολογίας σε διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας

UntitledΟλοκληρώθηκε με επιτυχία η διήμερη εκδήλωση της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε.) με θέμα "Διατροφή και Υγεία", που πραγματοποιήθηκε στις 30-31 Ιανουαρίου 2015 στο μετρό Συντάγματος, με την ενεργή συμμετοχή φοιτητών του Τμήματος Διαιτολογίας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η εμπεριστατωμένη ενημέρωση του κοινού για θέματα σωστής διατροφής, με δεδομένο ότι η κακή διατροφή συσχετίζεται τόσο με την παχυσαρκία, όσο και με σοβαρά χρόνια προβλήματα υγείας!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φοιτητές Διαιτολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αξιολόγησαν τη σωματική ανάπτυξη και την ποιότητα των διατροφικών συνηθειών παιδιών και ενηλίκων, προσφέροντας παράλληλα εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής, σε κατ' ιδίαν συνεδρίες. Η εκδήλωση είχε ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά με τις αρχές της ισορροπημένης διατροφής, τα οφέλη ενός δραστήριου τρόπου ζωής, καθώς και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας και άλλων χρόνιων διατροφοεξαρτώμενων νοσημάτων.

IMG2012
IMG2011