Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί το 2ήμερο Workshop Πιστοποίησης “Attention Autism” που διοργανώνει η Stark & Watson

news grΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και πιο συγκεκριμένα, το Τμήμα Λογοθεραπείας της Σχολής Υγείας, φιλοξενεί το 2ήμερο Workshop “Attention Autism” που διοργανώνει η εταιρία Stark & Watson και το οποίο θα διεξαχθεί στις 25-26 Νοεμβρίου 2017 στο campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι].

Το πρόγραμμα Attention Autism στοχεύει στη διδαχή των ικανοτήτων της Προσοχής, της Επικοινωνίας και της Κοινωνικής Αλληλεπίδρασης. Το workshop θα εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να μπορούν να οργανώσουν και να φέρουν εις πέρας το πρόγραμμα 4 Stage Autism. Η εκπαίδευση εστιάζει στις πρακτικές πτυχές της παρέμβασης, στην ικανότητα του ατόμου να δουλεύει σε ομάδα και να μπορεί να προσφέρει μία ακαταμάχητη πρόσκληση για μάθηση. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω της εφαρμογής των αρχών της προσοχής του προγράμματος Attention Autism καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Παρέχονται επιδείξεις των τεχνικών κατά τη διάρκεια της δράσης, βίντεο της παρέμβασης που πραγματοποιείται με τα παιδιά, πρακτικές βιωματικές ασκήσεις και ιδέες για δραστηριότητες.

Εισηγήτρια του workshop είναι η Gina Davies, Πιστοποιημένη Λογοθεραπεύτρια (Dip RCSLT, HPC reg; RSA specific learning difficulties; Advanced Certificate in Education: Pupils with autism).

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Τις εργασίες του Workshop μπορούν να παρακολουθήσουν Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικοί Παιδαγωγοί και Φοιτητές των αντίστοιχων Ειδικοτήτων.

Η επίσημη γλώσσα του Σεμιναρίου είναι τα Αγγλικά.

Ο Μέγιστος Αριθμός Συμμετεχόντων είναι τα 30 άτομα, επομένως οι θέσεις είναι περιορισμένες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω της εργαστηριακής/πρακτικής φύσης του Workshop.

Πληροφορίες – Εγγραφές
Σπύρου Μήλιου 18, 17342, Αγ. Δημήτριος, Αθήνα
T: +302109944403 / Φ: +302109944408 / Μ: +306972007483/400
E: info@starkandwatson.com / W: www.starkandwatson.com

Κατεβάστε τη Φόρμα Εγγραφής