Κορυφαίοι επαγγελματίες του αθλητισμού και της αθλητικής διατροφής στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

hernanigomesΜε γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση και επαφή των φοιτητών του με καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου τους, η Σχολή Υγείας διοργάνωσε διαλέξεις (guest lectures) από καταξιωμένους και διεθνώς αναγνωρισμένους επαγγελματίες του κλάδου της αθλητικής διατροφής για τους φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών MSc Applied Sport and Exercise Nutrition (Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκησης) που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Oxford Brookes University.

Στο πλαίσιο του μαθήματος "Sports & Exersice Nutrition in Practice", το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχτηκε τον Ντάνιελ Καψή, διαιτολόγο και κάτοχο του ίδιου μεταπτυχιακού από το Oxford Brookes University, τον Δημοσθένη Ταμπάκο, παγκόσμιο πρωταθλητή στους κρίκους και τον Ηernani Gomes, διατροφολόγο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Στη διάρκεια των διαλέξεων οι οποίες έλαβαν χώρα Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι τρεις επαγγελματίες μοιράστηκαν γνώσεις και εμπειρίες από την πορεία τους στον χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Καψής τους μίλησε σχετικά με συμπληρώματα στην αθλητική διατροφή. Ο κ. Ταμπάκος πραγματοποίησε βιωματικό σεμινάριο σχετικά με τη διατροφή δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να του θέσουν και τις δικές τους ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή που ακολουθούσε την εποχή που έκανε πρωταθλητισμό. Τέλος, ο κ. Gomes μίλησε για το επάγγελμα του αθλητικού διατροφολόγου δίνοντας λεπτομέρειες για τις πρακτικές που εφαρμόζει στους αθλητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις διαλέξεις των κ.κ. Κάψη, Ταμπάκο και Gomes στους μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Αθλητισμού, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο 

kapsis
tampakos
gomes1
gomes2
gomes3