Παρουσίαση απόφοιτης Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας στο Παρίσι

fysikotherapeiasynedrio

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της στο πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας BSc (Hons) Physiotherapy του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, η κα Ελεονώρα Ρούσσου συμμετείχε στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας, Αποκατάστασης και Αθληιατρικής (Global Congress on Physiotherapy, Physical Rehabilitation & Sports Medicine) το οποίο έλαβε χώρα στο Παρίσι. Το 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο είχε κεντρικό θέμα «Φυσικοθεραπεία: Επιδεικνύοντας αξία και αντίκτυπο στη σύγχρονη εποχή» και εστίασε σε δοκιμές και θεραπείες για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Στη διάρκεια της ομιλίας της, η κα Ρούσσου παρουσίασε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη εργασία της με τίτλο “Training countermeasures in astronauts before, during and after spaceflight preventing bone loss & osteoporosis” αναπτύσσοντας όλα τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την αεροδιαστημική αποκατάσταση. Η παρουσίαση της έτυχε ευρείας αποδοχής. 

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τη συμμετοχή της Ελεονώρας Ρούσσου στο 2ο Παγκόσμιο Συνέδριο Φυσικοθεραπείας στο Παρίσι. 

fysikotherapeiamitropolitikokollegio3
fysikotherapeiamitropolitikokollegio2
fysikotherapeiamitropolitikokollegio4

Περισσότερα για το πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας BSc (Hons) Physiotherapy σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University. Το πρόγραμμα σπουδών εστιάζει στην εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη στα εξειδικευμένα και με υπερσύγχρονο εξοπλισμό εργαστήρια Φυσικοθεραπείας του Κολλεγίου και συμπεριλαμβάνει 1000 ώρες κλινικής άσκησης, οι οποίες απαιτούνται για την επαγγελματική αναγνώριση των φοιτητών ως πιστοποιημένοι φυσικοθεραπευτές.