Βραβείο αριστείας για τελειόφοιτη Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το Queen Margaret University

mitropolitikokollegiospoudes

Η Αλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, τελειόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έλαβε το βραβείο "Τhe Most Outstanding Student Prize" από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Queen Margaret University, σε συνεργασία με το οποίο το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το αντίστοιχο πρόγραμμα σπουδών.

Ο θεσμός των φοιτητικών βραβείων από το Queen Margaret University έχει στόχο να επιβραβεύσει τους τελειόφοιτους για τις ικανότητες και την απόδοσή τους στις σπουδές τους. Το βραβείο "Τhe Most Outstanding Student Prize" απονέμεται σε έναν τελειόφοιτο ανά πρόγραμμα, από τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα του Queen Margaret University, στα οποία εντάσσεται και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ως αναγνώριση για τα ακαδημαϊκά του επιτεύγματα και τον υψηλότερο βαθμό. Σε αυτό το πλαίσιο, η κα Χαραλαμπίδου ξεχωρίζοντας για τις υψηλές επιδόσεις της ανάμεσα στους φοιτητές που παρακολουθούν το BSc (Hons) Speech and Language Therapy παγκοσμίως, έλαβε το αριστείο. 

Σχετικά με τη βράβευσή της η τελειόφοιτη του Μητροπολιτικού ΚολλεγίουΑλεξάνδρα Χαραλαμπίδου, μας είπε: 

«Πριν λίγους μήνες ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο πρόγραμμα σπουδών Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Επέλεξα τη Λογοθεραπεία γιατί θεωρώ πως μου δίνει την δυνατότητα να προσφέρω στον συνάνθρωπο και να ασχοληθώ με ένα ευρύ φάσμα περιστατικών. Κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου απέκτησα γνώσεις, ανέπτυξα κριτική σκέψη και ερευνητικό πνεύμα. Σε αυτό καταλυτικό ρόλο έπαιξε τόσο το πρόγραμμα σπουδών, που είναι απόλυτα επικαιροποιημένο, όσο και η καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών μας. Πολύ σημαντικές ήταν και οι εμπειρίες από την πρακτική άσκηση που με έφεραν σε επαφή με την πραγματικότητα του επαγγέλματος. Θεωρώ ότι η αξιοποίηση όλων των παραπάνω σε συνδυασμό με την προσωπική προσπάθεια οδήγησαν στην βράβευσή μου από το Queen Margaret University για την οποία νιώθω ιδιαίτερα περήφανη! Σχετικά με το μέλλον μου ως λογοθεραπεύτρια, το ενδιαφέρον μού έχουν κεντρίσει οι διαταραχές σίτισης και πάνω σε αυτές θα ήθελα να εξειδικευθώ».

Αντίστοιχα, ξεχώρισε και η τελειόφοιτη Έυα Παπαδοπούλου από το Τμήμα Διαιτολογίας λαμβάνοντας το βραβείο "Τhe Most Outstanding Student Prize" για τις υψηλές επιδόσεις της στο πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Dietetics

Η συγκεκριμένη διάκριση αναδεικνύει ταυτόχρονα το κύρος και την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών Υγείας που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με το Queen Margaret University. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα Βραβεία Αριστείας των δύο τελειόφοιτών μας. 

qmu1studentprize1qmustudentprize2

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Μάθετε περισσότερα για τη Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου εδώ