Παρουσίαση εργασίας αποφοίτου Λογοθεραπείας στο συνέδριο «Το Παζλ του Αυτισμού: 10 χρόνια μετά ... εξελίξεις και προοπτικές»

aftismouΗ απόφοιτη του προγράμματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Τατιάνα Γεννάτου (Λογοθεραπεύτρια, Ιπποθεραπεύτρια) παρουσίασε τα αποτελέσματα της πτυχιακής της εργασίας στο συνέδριο «Το Παζλ του Αυτισμού: 10 χρόνια μετά ... εξελίξεις και προοπτικές» που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα μεταξύ 8-10 Μαϊου, στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η εργασία της κας Γεννάτου – η οποία προσέλκυσε το θερμό ενδιαφέρον των συνέδρων - παρουσιάστηκε με poster και είχε τίτλο «Η Επιρροή της Ιπποθεραπείας στις Επικοινωνιακές και Κοινωνικές Δεξιότητες σε ένα παιδί με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματoς», με επόπτρια την κα Μαρία Μπογιατζή, Παιδιατρική Νευροψυχολόγο και Academic Link Person του Τμήματος Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Το συνέδριο φιλοξένησε πάνω από 700 συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα, καθώς και διακεκριμένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ομάδα προετοιμάζεται ήδη για την κατάθεση εκ νέου poster - με νέα δεδομένα έπειτα από επαναξιολόγηση του συγκεκριμένου περιστατικού - για το επικείμενο 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτισμού που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά μεταξύ 16-18 Οκτωβρίου 2015. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 

--2015
--20152
--