Η Σχολή Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 1ο Συνέδριο της ελληνικής Vogue, "Change Makers" 

vogue

Φοιτητές από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρευρέθηκαν στο 1ο Συνέδριο του περιοδικού Vogue στην Ελλάδα, με τίτλο “Change Makers”. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων κυκλοφορίας της εφημερίδας Καθημερινής, λαμβάνοντας χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Εξήντα φοιτητές της Σχολής Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι οποίοι φοιτούν στο Campus Πειραιά, είχαν την ευκαιρία να βρίσκονται μεταξύ των 2.000 καλεσμένων που παρακολούθησαν την εκδήλωση. Είκοσι από αυτούς μάλιστα συμμετείχαν, με μεγάλη επιτυχία, στις διαδικασίες οργάνωσης και προετοιμασίας του, ως εθελοντές. Μέσω της εθελοντικής προσφοράς και παρουσίας τους στο Συνέδριο, οι φοιτητές του Κολλεγίου ήρθαν σε άμεση επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες από το χώρο της μόδας ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Anna Wintour.

Το Συνέδριο και εστίασε σε τρεις επίκαιρους θεματικούς άξονες που απασχολούν το χώρο της μόδας. Ο πρώτος πυλώνας ήταν αφιερωμένος στην ηθική μόδα και την ευσυνείδητη κατανάλωση, ο δεύτερος πυλώνας στην διαφορετικότητα (diversity) και ο τρίτος στην γυναικεία ενδυνάμωση. Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Θάλεια Καραφυλλίδου, διευθύντρια της ελληνικής Vogue ενώ κεντρική καλεσμένη ήταν η Anne Wintour η οποία είναι η Editor-in-Chief της Αμερικάνικης Vogue και η Global Content Advisor της Vogue. 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παρουσία των φοιτητών της Σχολής Διοίκησης στο Συνέδριο της ελληνικής Vogue:

IMG7196
IMG7210
IMG7183
IMG7197
132186367561178475rsvp-700