07.04.2023
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ and ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΝΕΑ ημερομηνία διεξαγωγής για το “Fire Side Chat, C- level” την Παρασκευή 7/4

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσκαλεί τους φοιτητές στο “Fire Side Chat, C- level” με τη Ράνια Δεϊμεζή, την Παρασκευή 7/4.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο χτίζει ακόμα έναν δίαυλο επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ φοιτητών και αγοράς εργασίας. Με πρωτοβουλία της πολυβραβευμένης Σχολής Τουρισμού και σε συνεργασία με τη Σχολή Διοίκησης, προσκαλεί τους φοιτητές στο 2η συνάντηση της σειράς διαλέξεων “Fire Side Chat, C- level” όπου υψηλά στελέχη της αγοράς εργασίας μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Παρασκευή 7 Απριλίου.

Την Παρασκευή 7 Απριλίου, ώρα 18:00, η Regional Human Recourses Manager Greece at Inclusive Collection part of World of Hyatt – Greece, κα Ράνια Δεϊμέζη, θα μιλήσει στο Αμφιθέατρο του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (Ακαδημίας 42). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δρ. Θοδωρής Μπενετάτος, Dean of Faculty Hospitality & Tourism, Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Η δράση απευθύνεται σε φοιτητές από προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Διοίκησης.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από το 1ο “Fire Side Chat, C-level”,
με καλεσμένο τον CEO της Fraport Greece, Alexander Zinell.

Λίγα λόγια για το “Fire Side Chat, C- level”:

Η νέα σειρά συζητήσεων με τίτλο “Fire Side Chat, C- level” αποτελεί πρωτοβουλία των Σχολών Τουρισμού, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ώστε να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με υψηλά ιστάμενα στελέχη του κλάδου τους (C-level executives). Στόχος της εκδήλωσης είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των φοιτητών, προσφέροντας τους γνώση και τεχνογνωσία σχετικά με θέματα στρατηγικής, ηγεσίας, αντιμετώπισης προκλήσεων και λήψης αποφάσεων στον τομέα τους.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ