05.04.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε συνεργασία με τον διεθνή όμιλο Libra

Το Mητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει στους φοιτητές του ακόμα περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες για να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους.

Με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση και την επαγγελματική δικτύωση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με το δίκτυο επιχειρήσεων Libra Group και συμμετέχει στο διεθνές πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Global Libra Internships.

Η νέα αυτή συνεργασία προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε όλο τον κόσμο. Στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης, μπορούν να συμμετάσχουν οι φοιτητές από όλα τα προγράμματα σπουδών και τις Σχολές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Bασική προϋπόθεση για να διεκδικήσουν μία από τις θέσεις πρακτικής άσκησης είναι να φοιτούν σε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών και να είναι καλοί γνώστες της Αγγλικής γλώσσας.

Δήλωση ενδιαφέροντος & συμμετοχής
με ηλεκτρονικό μήνυμα στο email του Γραφείου Διασύνδεσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου:
career-office@mitropolitiko.edu.gr

Στο πρόγραμμα της πρακτικής άσκησης, μπορούν να συμμετάσχουν οι φοιτητές από όλα τα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Οφέλη για τους φοιτητές:
Δουλεύοντας μαζί με επαγγελματίες του κλάδου, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο γνωστικό πεδίο των σπουδών τους και, ταυτόχρονα, να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ και να πολλαπλασιάσουν τις μελλοντικές επαγγελματικές τους ευκαιρίες.
Όλες οι θέσεις πρακτικής άσκησης του Ομίλου Libra είναι κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δυναμική τους, καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες που απαιτούνται για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Libra:

Ο Όμιλος Libra ιδρύθηκε το 2003 και οι δραστηριότητες του επικεντρώνονται σε 6 βασικούς τομείς: την ενέργεια, τη φιλοξενία (ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις), τα ακίνητα (real estate), τη ναυτιλία, τις επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και την αεροπορία. Ο Όμιλος Libra δραστηριοποιείται σε 35 χώρες και 6 ηπείρους. Ο ιδιοκτήτης και CEO, Γιώργος Λογοθέτης,  ανήκει στη λίστα των ισχυρότερων επιχειρηματιών στον κόσμο, καθώς και στη λίστα επιτυχημένων επιχειρηματιών «40 under 40» του περιοδικού Fortune.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ