18.03.2023
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Σεμινάριο BLS/AED Provider από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει Κύκλο Σεμιναρίων στη Βασική Υποστήριξη της ζωής (BLS) και τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδισμό (AED), με διπλή πιστοποίηση.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και προσφέρει κύκλο σεμιναρίων με θέμα τη Βασική Υποστήριξη της ζωής (BLS) και τον Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδισμό (AED). Η εκπαίδευση λαμβάνει χώρα  στο Campus Αθήνας (Ακαδημίας 42) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία, τρία σεμινάρια, προσελκύοντας πλήθος ενδιαφερομένων. Μείνετε συντονισμένοι για επόμενες ημερομηνίες. Η ανακοίνωση των νέων σεμιναρίων γίνεται μέσα από τη σελίδα Εκδηλώσεων στο site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Επιπλέον, σχετικές ενημερώσεις αναρτώνται και στις επίσημες social media σελίδες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Facebook, το LinkedIn ή το Instagram.

Θεματικές ενότητες BLS/AED PROVIDER COURSE:

  • Αναγνώριση καρδιακής ανακοπής
  • Βασική Υποστήριξη της Ζωής μέσω παροχής θωρακικών συμπιέσεων και εμφυσήσεων διάσωσης
  • Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή
  • Τοποθέτηση θύματος σε θέση ασφάλειας
  • Αντιμετώπιση Πνιγμονής – Απόφραξη αεραγωγού από ξένο σώμα

Εισηγητής: κ. Τσάπαλος Ανδρέας (Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας)

Σε ποιους απευθύνεται:
Το σεμινάριο είναι ανοιχτό και απευθύνεται σε κάθε άτομο (άνω των 12 ετών) με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα, από τον απλό πολίτη μέχρι τον επαγγελματία υγείας.

Το BLS/AED Provider Course είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council, ERC).

Κόστος Συμμετοχής: 50 ευρώ/άτομο

Δήλωση Συμμετοχής: Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, τηρείται σειρά προτεραιότητας. Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη Φόρμα Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

Πληροφορίες: Μαρία Κασιδιάρη, 210 82 56 708

 

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν διπλή πιστοποίηση  (ευρωπαϊκή και ελληνική) αμέσως μετά το τέλος του σεμιναρίου.
Η συγκεκριμένη πιστοποίηση αποτελεί προϋπόθεση για όλους τους επαγγελματίες υγείας και εκπαιδευόμενους,
προκειμένου να συμμετάσχουν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης