13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020 | Διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων και Ανθρώπινα Δικαιώματα 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων και Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η Ελληνική Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρώπης διοργάνωσαν από κοινού διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων και Ανθρώπινα Δικαιώματα».

Σκοπός της διαδικτυακής συζήτησης ήταν να συμβάλλει στην επιτυχή διαχείριση του κορονοϊού και τις αλλαγές με βάση τις οποίες οι πολίτες καλούνται να αναπροσαρμόσουν την καθημερινότητά τους. Το εξαιρετικά επίκαιρο αυτό θέμα ανέπτυξαν σπουδαίες προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, κορυφαία διοικητικά στελέχη, αλλά και Καθηγητές από τους κλάδους της Νομικής και της Ιατρικής επιστήμης οι οποιοι εξειδικεύονται σε θέματα δικαιωμάτων του ανθρώπου και διαχείρισης υγειονομικών κρίσεων αντίστοιχα.

Με 7 συνεργαζόμενα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, 7 υπερσύγχρονα campus, 10 Ακαδημαϊκές Σχολές, 66 περιζήτητα bachelors και masters και περισσότερες από 30 διεθνείς πιστοποιήσεις, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αδιαμφισβήτητα το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα. Ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων πανεπιστημιακών προγραμμάτων και το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό του.