Συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια

Αποκλειστικές συνεργασίες με διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αποτελεί το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα που εμπιστεύονται με αποκλειστικές συνεργασίες 7 κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια, με σκοπό την παροχή περιζήτητων Bachelors, Masters και Διδακτορικών.

Η εμπιστοσύνη των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων παγκοσμίου φήμης, σε συνδυασμό με την ηγετική θέση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών και δημιουργούν νέα δεδομένα στην ελληνική ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επιλέγει βάσει στρατηγικού σχεδιασμού τα Πανεπιστήμια με τα οποία συνάπτει συνεργασίες. Η διαδικασία επιλογής και αξιολόγησης πραγματοποιείται από το τμήμα International Relations του Κολλεγίου και βασίζεται σε αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, τα οποία αφορούν τη συνολική ποιότητα και αναγνώριση του εκάστοτε ιδρύματος, την εφαρμογή καινοτομίας και τη δυνατότητά του να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στην ελληνική πραγματικότητα.

Όλα τα προγράμματα σπουδών, που προσφέρονται στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, είναι εγκεκριμένα (με τη διαδικασία του Validation ή του Franchise) από το εκάστοτε συνεργαζόμενο Πανεπιστήμιο, πραγματοποιούνται εξολοκλήρου στην Ελλάδα και προσφέρουν στους φοιτητές μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών γνώσεων, ευκαιρίες για εξειδίκευση, έρευνα και περαιτέρω ακαδημαϊκή εξέλιξη, αλλά και για προσωπική ανέλιξη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ