Απόκτηση Ελβετικού Διπλώματος Πιστοποίησης Swiss Diploma με εξειδίκευση στο Service επισιτιστικών μονάδων
F&B Service Professional Diploma
VET BY EHL
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Swiss Diploma από τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο
Σπουδές 5 αστέρων
Εκπαίδευση με τη φιλοσοφία και την εγγύηση της Ελβετικής Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης
Εργαστήρια προσομοιωτές Ξενοδοχείου 5 αστέρων
Εκπαίδευση σε ακριβή αντίγραφα εγκαταστάσεων ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων (εστιατόριο Fine Dining, Reception, δωμάτια, εργαστήρια οροφοκομίας, κουζίνες)
Πρακτική άσκηση
Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας
Επαγγελματική δικτύωση
Παρακολούθηση σεμιναρίων από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου
Διεθνές δίκτυο αποφοίτων
Οι απόφοιτοι εντάσσονται σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά επαγγελματικά δίκτυα αποφοίτων στον κόσμο
Διεθνείς προοπτικές
Πλήθος επαγγελματικών ευκαιριών σε καίριες θέσεις στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία
Εκμάθηση αγγλικών
Στην εκπαίδευση συμπεριλαμβάνεται η εκμάθηση της παγκόσμιας ορολογίας του κλάδου
Το πρόγραμμα σπουδών F&B Service Professional Diploma – VET BY EHL που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με τη Νο1 στον κόσμο Ξενοδοχειακή Σχολή, έχει στόχο να εκπαιδεύσει έχει στόχο να εκπαιδεύσει επαγγελματίες που επιθυμούν να αναλάβουν διοικητικό ρόλο σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες και υψηλής ποιότητας εστιατόρια.
Στο πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης, οι φοιτητές αποκτούν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ανεξάρτητα στο περιβάλλον ενός οργανωμένου εστιατορίου. Η γνώση αυτή ενισχύεται με την πρακτική άσκηση που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν σε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη εστιατορίων με διαφορετικές απαιτήσεις, προκειμένου να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την παροχή υπηρεσιών εστίασης.
Για τις ανάγκες των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Τουρισμού έχουν δημιουργηθεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπερσύγχρονα εργαστήρια, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων. Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν και Fine Dining εστιατόριο.
Με 125 χρόνια ηγετικής πορείας, η Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην ξενοδοχειακή εκπαίδευση. Ακολουθώντας το Σύστημα Εκπαίδευσης στη Φιλοξενία, δίνεται έμφαση στην εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα στα πρότυπα της αγοράς. Τα προγράμματα VET BY EHL αποτελούν την καλύτερη εκπαιδευτική πρόταση για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και είναι το διαβατήριο των στελεχών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Foundation
- F&B Service Techniques I
- Beer & Beverage Knowledge
- History and Contemporary Practice of Coffee & Tea
- Sales & Invoicing System
- Introduction to Customer Service
- Verbal & Non-Verbal Communication
- Introduction to Hospitality Operations
- Mathematics Fundamentals
- English Essentials
Foundation
- Industry Internship
Intermediate
- Food & Beverage
- Service Techniques II
- Basics of Oenology
- Basics of Culinary Art
- Introduction to Nutrition & Dietetics
- Customer Service Excellence
- Goods Management & Inventory Systems
- Hotel Etiquette & Protocol
- F&B Department Operations
- Applied English
Intermediate
- Industry Internship
Advanced
- Food & Beverage Service
Techniques III - Wine and Spirit Appreciation
& Pairing - Special Topics in Culinary Art
& Menu Planning - MICE & Events Organisation
- Introduction to F&B Sales
& Marketing - People Training & Development
- Gastronomic Trends & Innovation
- F&B Administration Principles
- Cultural Awareness
- Business English
Advanced
- Industry Internship
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επαγγελματικές Προοπτικές
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Service Professional Diploma – VET BY EHL στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και της πρακτικής άσκησης που περιλαμβάνεται σε όλα τα στάδια, οι απόφοιτοι έχουν κατανοήσει πλήρως τις απαιτήσεις της αποτελεσματικής διαχείρισης σύγχρονων επισιτιστικών μονάδων και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ικανότητες και γνώσεις προκειμένου να αναλάβουν διοικητικό ρόλο και θέσεις ευθύνης και λήψης αποφάσεων σε κάθε τύπο εστιατορίου.