Εργαστήρια Τουρισμού & Φιλοξενίας

Υπερσύγχρονα εργαστήρια που προσομοιάζουν τη λειτουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων

Για τις ανάγκες των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Τουρισμού έχουν δημιουργηθεί στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπερσύγχρονα ιδιόκτητα εργαστήρια, τα οποία είναι πλήρως και πολυτελώς εξοπλισμένα και προσομοιάζουν την πραγματική λειτουργία ενός Ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Τα εργαστήρια περιλαμβάνουν το Fine Dining εστιατόριο “Taste Gallery”, πλήρως εξοπλισμένη Reception, πραγματικά Δωμάτια Ξενοδοχειακής Μονάδας και Εργαστήρια Οροφοκομίας, καθώς και κουζίνες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας οι οποίες πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής ασφάλειας. Με αυτόν τον τρόπο, ακολουθείται με ακρίβεια το πλέον σύγχρονο Σύστημα Εκπαίδευσης στη Φιλοξενία, το οποίο δίνει έμφαση στην εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα στα πρότυπα της αγοράς.

1

Εκπαιδευτικό Εστιατόριο Fine Dining

Το “Taste Gallery”, το οποίο βρίσκεται στον 7ο όροφο του Campus Αθήνας, λειτουργεί ως πραγματικό εστιατόριο, ακολουθείται το πρότυπο σύστημα “Serve and Learn”. Αυτό σημαίνει ότι η σίτιση γίνεται με εδέσματα που οι ίδιοι οι φοιτητές προετοιμάζουν, σερβίρουν και απολαμβάνουν ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι φοιτητές διαμορφώνουν το χώρο του εστιατορίου πριν από κάθε βάρδια, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες.

PHOTO GALLERY
2

Δωμάτια Ξενοδοχειακής Μονάδας 5 Αστέρων

Οι φοιτητές εκπαιδεύονται στην ενότητα της Υπηρεσίας Ορόφων (Housekeeping) σε ακριβή αντίγραφα δωματίων ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων, λειτουργώντας σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ώστε να είναι άρτια προετοιμασμένοι για την επαγγελματική τους ζωή.

PHOTO GALLERY
3

Εργαστήρια Επισιτιστικών Τεχνών

Σύγχρονες κουζίνες, πλήρως εξοπλισμένες με μηχανήματα μαζικής εστίασης προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πραγματικών γευμάτων από τους φοιτητές.

PHOTO GALLERY
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ