Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Καλώς ορίσατε στη Σχολή που προετοιμάζει τους προπονητές του αύριο!

Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει στόχο την εκπαίδευση νέων προπονητών και επαγγελματιών του αθλητισμού. Αποτελεί την πληρέστερη ιδιωτική Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής στην Ελλάδα και είναι μια ιδανική αφετηρία για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το ταλέντο ή την κλίση τους στον συγκεκριμένο τομέα και να σταδιοδρομήσουν σε νέες ειδικότητες που εστιάζουν στην προώθηση των αξιών του αθλητισμού σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Η ραγδαία ανάπτυξη της επαγγελματικής αθλητικής βιομηχανίας δημιουργεί την ανάγκη για την εκπαίδευση εξειδικευμένων προπονητών και στελεχών που θα είναι ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μια επιχειρηματική δραστηριότητας με τεράστιο όγκο επενδύσεων, εσόδων και κερδών.

Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει προγράμματα σπουδών- Bachelors και Masters- σε συνεργασία με τα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια Oxford Brookes University, Solent University και University of East London, τα οποία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα εξειδικεύσεων όπως Προπονητική & Φυσική Αγωγή, Διοίκηση Αθλητισμού και Αθλητική Διατροφή.

Το αθλητικό προϊόν δεν περιορίζεται, πλέον, στις γραμμές του γηπέδου, αλλά επεκτείνεται σε τομείς όπως ο τουρισμός, η αναψυχή, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η υγεία, η τοπική αυτοδιοίκηση και η ψυχαγωγία. Με γνώμονα το παραπάνω, βασικό χαρακτηριστικό των προγραμμάτων σπουδών είναι η ολιστική προσέγγιση της αθλητικής βιομηχανίας.

Οι απόφοιτοι των τμημάτων της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μπορούν να απασχοληθούν σε μία πληθώρα κλάδων που σχετίζονται με την προπονητική διαδικασία, την αθλητική διατροφή, αλλά και τη διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, την οργάνωση αθλητικών γεγονότων, τη διαχείριση αθλητικών εγκαταστάσεων.

περισσότερα +

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Ισχυρές Συνεργασίες

1

Συνεργασία με τους μεγαλύτερους αθλητικούς οργανισμούς.

Αθλητικές Εγκαταστάσεις

2

Μαθήματα σε εργαστήρια-εγκαταστάσεις αθλητισμού με υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Πρακτική Άσκηση

3

Εκπαίδευση στην πράξη στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων αθλητικών οργανισμών & ομάδων.

Επαγγελματική Δικτύωση

4

Παράλληλη παρακολούθηση πλήθους εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Διεθνείς Ευκαιρίες Καριέρας

5

Επαγγελματικές προοπτικές άμεσης αποκατάστασης σε θέσεις που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον αθλητισμό.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Θεόκριτος Φούκας

Φοιτητής BSc (Hons) Sports Coaching & Physical Education

«Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαφέρει από τα υπόλοιπα Κολλέγια και, κυρίως, από τα δημόσια πανεπιστήμια. Εκτιμώ την άμεση ανταπόκριση και την ευελιξία των καθηγητών που σου επιτρέπει να αποδώσεις πολύ καλά στα μαθήματα».

Ευαγγελία- Μαρία Παϊτάρη

Φοιτήτρια BSc (Hons) Sports Coaching & Physical Education

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη από το πρόγραμμα σπουδών μου, αλλά και από τους ανθρώπους. Τόσο οι καθηγητές, όσο και το προσωπικό του Κολλεγίου είναι πάντα πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστούμε».

Γιάννης Παπαχρήστου

Φοιτητής BSc (Hons) Sports Coaching & Physical Education

«Η φοίτηση μου στο πρόγραμμα σπουδών Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με βοηθά να φτάσω στον στόχο μου. Οι καθηγητές μας είναι πρόθυμοι, συνεργάσιμοι και με τεράστια θέληση να μας μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις και να μας βοηθήσουν, στον μέγιστο βαθμό, με ό,τι μέσο διαθέτουν».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ