Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών

ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Καλώς ορίσατε στη Σχολή που δημιουργεί τους ηγέτες του αύριο!

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ακαδημαϊκών προγραμμάτων -Bachelors & Masters- σε τομείς της αγορά εργασίας που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, καθώς και σε πρωτοποριακές εξειδικεύσεις: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Marketing, Λογιστική & Χρηματοοικονομική, Digital Marketing, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία, καθώς και Διαχείρισης Ακινήτων.

Αποστολή της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι η προετοιμασία στελεχών επιχειρήσεων, ικανών να σταδιοδρομήσουν στην αγορά εργασίας και να ηγηθούν αναλαμβάνοντας ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις.

Τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται σε συνεργασία με τα κορυφαία Διεθνή Πανεπιστήμια: Queen Margaret University, Oxford Brookes University και University of East London. Συνδυάζουν την επιστημονική θεωρία με την επαγγελματική πρακτική, την έρευνα και τη μελέτη της τοπικής και διεθνούς αγοράς. Η εκπαιδευτική διαδικασία έχει στόχο να εξοικειώσει τους φοιτητές με τη ζωή, τη δράση και τον εξελισσόμενο χαρακτήρα των επιχειρήσεων, ενός κλάδου του οποίου οι απαιτήσεις γεννούν συνεχώς νέες θέσεις εργασίας.

Χάρη στο ευρύ δίκτυο συνεργασιών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, οι απόφοιτοι έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες και να ενταχθούν επιτυχώς στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά εργασίας, τόσο στην Ελλάδα και όσο και στο εξωτερικό.

περισσότερα +

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Μέλος στο ΕΒΕΝ

1

Το μοναδικό κολλέγιο στην Ελλάδα μέλος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής (European Business Ethics Network).

Ηγετικές συνεργασίες

2

Μέλος του πολυεθνικού κολοσσού στην αγορά του λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, SAP University Alliances.

Εργαστήρια SimVenture

3

Μαθήματα σε λογισμικό προσομοίωσης, ίδρυσης και λειτουργίας εικονικής επιχείρησης.

Επαγγελματική Δικτύωση

4

Σεμινάρια και εκδηλώσεις από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων.

Διεθνής Αναγνώριση

5

Επαγγελματικές προοπτικές εντός και εκτός Ελλάδας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ & ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Αργυρώ Καθέρη

Φοιτήτρια MSc Entrepreneurship and Innovation
Απόφοιτη BA (Hons) Business Management & MSc Business Psychology

«Οι σπουδές στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο σού δίνουν γνώσεις που, αν τις αξιοποιήσεις σωστά, μπορείς να βγεις πολύ κερδισμένος. Τα σεμινάρια από καταξιωμένους επαγγελματίες αποτελούν ένα πολύ δυνατό πλεονέκτημα για κάθε φοιτητή».

Ιωάννα Τουτσίδη

Φοιτήτρια MSc Accounting and Finance

«Το Μεταπτυχιακό στη Λογιστική & Χρηματοοικονομική που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι, κατά τη γνώμη μου, το μοναδικό αξιόλογο στο είδος του. Οι καθηγητές διαθέτουν πολύ δυνατά βιογραφικά».

Ειρήνη Αναγνωστοπούλου

Φοιτήτρια BA (Hons) Marketing Management

«Το πρόγραμμα σπουδών Μάρκετινγκ με βοηθάει να εξελίξω τις ικανότητές μου τόσο στην επικοινωνία και στις δημόσιες σχέσεις, όσο και στην ικανότητα ηγεσίας, προετοιμάζοντάς με κατάλληλα για τον κλάδο στον οποίο στοχεύω να σταδιοδρομήσω».

Τζόναθαν Ελιζόγλου

Φοιτητής BA (Hons) Business Management

«Οι υπηρεσίες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι πάντα δίπλα μου σε ο,τι χρειάζομαι, είτε αυτό είναι η εκπόνηση κάποιας εργασίας, είτε ψυχολογική υποστήριξη σε παρουσιάσεις».

Τζέσικα Παππά

Φοιτήτρια BA (Hons) Business Management

«Η περίοδος που ήμουν Ambassador του Τμήματός μου και συμμετείχα στην οργάνωση εκδηλώσεων του Κολλεγίου ήταν μια μόνο από τις εμπειρίες που μου χάρισαν μια “γεμάτη” φοιτητική ζωή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο!»

Συνεργαζόμενοι Οργανισμοί

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ