Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης (Rehab)

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει το 1ο και μοναδικό Συνέδριο στην Ελλάδα που προσεγγίζει διεπιστημονικά τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Αποκατάστασης.
ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Συμβάλλοντας ενεργά στον κλάδο της Αποκατάστασης, η διοργάνωση εντάσσεται στο όραμα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για προώθηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο. Το Rehab Conference είναι το 1ο και μοναδικό στην Ελλάδα που προσεγγίζει διεπιστημονικά τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Αποκατάστασης.

Τον Νοέμβριο του 2022, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε με επιτυχία το 2ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης – Rehabilitation Conference, με κεντρικό θέμα: “From Disability to Person and Quality of life”. Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο Campus Αμαρουσίου, το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου 2022, με καλεσμένους κεντρικούς ομιλητές διακεκριμένους επαγγελματίες από τη διεθνή και εγχώρια επιστημονική κοινότητα.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην κεντρική σελίδα του Συνεδρίου rehabconf.gr

Το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης είχε θέμα “Advancing Interdisciplinary Rehabilitation to Improve Lives” και πραγματοποιήθηκε παρουσία μερικών από τα σημαντικότερα κλινικά κέντρα Αποκατάστασης, όπως ΑNIMUS, Άκτιος, Ανάπλαση, ΕΛΕΠΑΠ, Θησέας, Φιλοκτήτης και πολλά ακόμα. Το 3ήμερο Συνέδριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλέγιου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την παρουσία εκατοντάδων συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

περισσότερα +
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ