Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης (Rehab)

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης αποτελεί διοργάνωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και είναι το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα που προσεγγίζει διεπιστημονικά τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Αποκατάστασης. Το γεγονός αυτό αναδεικνύει τη σημαντική επιστημονική συμβολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον κλάδο της Αποκατάστασης, καθώς και το όραμά του για προώθηση της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στο συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει το 2ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης – Rehabilitation Conference, με κεντρικό θέμα: “From Disability to Person and Quality of life”. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 4-5 Νοεμβρίου 2022, με καλεσμένους κεντρικούς ομιλητές διακεκριμένους επαγγελματίες από τη διεθνή και εγχώρια επιστημονική κοινότητα.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην κεντρική σελίδα του Συνεδρίου rehabconf.gr

Το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης είχε θέμα “Advancing Interdisciplinary Rehabilitation to Improve Lives” και πραγματοποιήθηκε παρουσία μερικών από τα σημαντικότερα κλινικά κέντρα Αποκατάστασης, όπως ΑNIMUS, Άκτιος, Ανάπλαση, ΕΛΕΠΑΠ, Θησέας, Φιλοκτήτης και πολλά ακόμα. Το τριήμερο Συνέδριο έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλέγιου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την παρουσία εκατοντάδων συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ