Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης

Το Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης έχει στόχο να αναδείξει τις εξελίξεις στη διεθνή και εγχώρια ναυτιλιακή βιομηχανία, και πώς αυτές επηρεάζουν τις τάσεις σε ο,τι αφορά στις ναυτιλιακές και ναυτικές σπουδές. Φιλοξενεί ομιλητές ακαδημαϊκούς, αλλά και στελέχη μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών δίνοντας την ευκαιρία για δικτυωση.

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2022, στο πλαίσιο της έκθεσης «Ποσειδώνια 2022», στο Metropolitan Expo. Με θέμα “The Impact of Geopolitics on the Future of Shipping”, το 4ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης ανέδειξε την επίδραση θεμάτων γεωπολιτικής σημασίας, στον τρόπο που διαμορφώνεται το μέλλον της Ναυτιλίας.

Στη διάρκεια του, συζητήθηκαν οι προκλήσεις που θέτει η γεωπολιτική κρίση στη διαδικασία μεταστροφής της ναυτιλιακής βιομηχανίας προς την εξάλειψη των εκπομπών άνθρακα η οποία ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να μην επιβαρύνει το περιβάλλον σε τόσο μεγάλη έκταση.

Περισσότερα στο mareduconference.gr.

Το Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Ναυτικής και Ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ν. Ευρώπη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ