Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης

Το Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης έχει στόχο να αναδείξει τις εξελίξεις στη διεθνή και εγχώρια ναυτιλιακή βιομηχανία, και πώς αυτές επηρεάζουν τις τάσεις σε ο,τι αφορά στις ναυτιλιακές και ναυτικές σπουδές. Φιλοξενεί ομιλητές ακαδημαϊκούς, αλλά και στελέχη μεγάλων ναυτιλιακών εταιρειών δίνοντας την ευκαιρία για δικτυωση.

Το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2023. Με θέμα “Essential Employability skills to Succeed in the Shipping industry”, το 5ο Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης ανέδειξε τις σημαντικότερες δεξιότητες και προϋποθέσεις για να πετύχει κανείς στον δυναμικό κλάδο της ναυτιλίας.

Το Συνέδριο φιλοξένησε ομιλίες και παρουσιάσεις από σημαντικά στελέχη του χώρου. Οι θεματικές που ανέλυσαν εστίασαν στις τρέχουσες τάσεις και εξελίξεις στην ναυτική εκπαίδευση, την απασχολησιμότητα στον κλάδο της ναυτιλίας, τις δεξιότητες που είναι περιζήτητες αυτή τη στιγμή, καθώς και αυτές που θα αποτελέσουν κριτήριο πρόσληψης στο μέλλον.

Περισσότερα στο mareduconference.gr και εδώ

Το Διεθνές Συνέδριο Ναυτικής Εκπαίδευσης διοργανώνεται με πρωτοβουλία της της Σχολής Ναυτιλίας και της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Ναυτικής και Ναυτιλιακής εκπαίδευσης στην Ν. Ευρώπη.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ