ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Online πρόγραμμα από τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο

1

Απόκτηση Ελβετικής Πιστοποίησης στην Υγιεινή και Ασφάλεια επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης.

Πιστοποίηση με την υπογραφή της EHL

2

Δείτε εδώ το δείγμα της πιστοποίησης που θα λάβετε μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση 14 ωρών

3

Δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος από όλους τους τύπους συσκευών (desktop, laptop, κινητό και tablet) και τις ώρες που εξυπηρετούν το πρόγραμμά σας.

Επίκαιρη εκπαίδευση σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας

4

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εργασία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, δεδομένων των νέων προκλήσεων που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19.

Απευθύνεται σε επαγγελματίες & φοιτητές

5

Κατάλληλο πρόγραμμα για επαγγελματίες του Τουρισμού & της Εστίασης, καθώς και φοιτητές σε σχετικά αντικείμενα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΩΡΕΣ
14
ΓΛΩΣΣΑ
en
ΚΟΣΤΟΣ
ανά συμμετέχοντα (περιλαμβάνει ΦΠΑ)
110€

Το “Hospitality Hygiene & SafetyTraining” είναι ένα πλήρως online πρόγραμμα, που αναπτύχθηκε από την 1η Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο, την Ecole hôtelière de Lausanne (EHL).

Σκοπός του προγράμματος – που ακολουθεί τη φιλοσοφία της ελβετικής ξενοδοχειακής εκπαίδευσης – είναι να εκπαιδεύσει το προσωπικό των επιχειρήσεων φιλοξενίας και εστίασης στην επιτυχή αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων που διαμόρφωσε η πανδημία του COVID-19. Η παρακολούθηση τουπρογράμματος αποκτά ιδιαίτερη χρησιμότητα στην περίοδο της πανδημίας που διανύουμε, αλλά μπορεί να αποτελέσει γενικότερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για εργασία στον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, καθώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων που σχετίζονται με ποικιλία θεμάτων Υγιεινής και Ασφάλειας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 14 θεματικές ενότητες, σε 14 ώρες ασύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με videos, σημειώσεις και τεστ και πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός 45 ημερών. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση με την υπογραφή της EHL.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1

Θεματικές ενότητες

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις παρακάτω 14 θεματικές ενότητες, που καλύπτουν τις πιο σύγχρονες πρακτικές στις διαδικασίες υγιεινής και ασφάλειας:

1. Basics of Hygiene
2. Personal & Professional Hygiene – new normal good practices
3. Personal & Professional Hygiene in Rooms Operations
4. Personal & Professional Hygiene in F&B Operations
5. Occupational Health & Safety Best Practices
6. Causes, Symptoms & Remedies for hygiene issues
7. Introduction to HACCP method
8. Safety at work
9. Slips, Trips & Falls
10. Safety Aids & Tools in case of Fire
11. Causes of Fires & Benefits of a Fire Drill
12. Ways to handle food allergies
13. The Importance of Documentation & Checklists
14. Ways to Handle Guest’s Food poisoning & Alcohol Intoxication

2

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας (ξενοδοχεία, εστιατόρια, κ.λπ.), που απασχολούνται σε λειτουργικά τμήματα (όπως Υποδοχή (FrontDesk), Housekeeping, F&B, κουζίνακαι άλλα), καθώς και σε προϊστάμενους των παραπάνω τμημάτων, που επιθυμούν να καθοδηγήσουν το προσωπικό τους σε σωστές πρακτικές υγιεινής και ασφάλειας. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για φοιτητές σχετικών αντικειμένων, που επιθυμούν να απασχοληθούν σε επιχειρήσεις φιλοξενίας στο άμεσο μέλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ