Εγκαταστάσεις

Υπερσύγχρονα campuses σε 8 σημεία της Ελλάδας
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι κτιριακές εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αποτελούν πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα και έχουν κατασκευαστεί με τις αυστηρότερες αρχιτεκτονικές και λειτουργικές προδιαγραφές.

Τα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα, η βιβλιοθήκη, τα αμφιθέατρα, οι αίθουσες διδασκαλίας, και οι χώροι αναψυχής, δημιουργούν τις βέλτιστες προϋποθέσεις και τις ιδανικές συνθήκες για ένα άρτιο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα και μια ευχάριστη παραμονή στο Κολλέγιο για τους φοιτητές μας. Όλοι οι χώροι του Κολλεγίου είναι σχεδιασμένοι ώστε να παρέχουν προσβασιμότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Τέλος, σε όλα τα εργαστήρια Η/Υ και στις Βιβλιοθήκες υπάρχει δωρεάν, απεριόριστη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενώ σε επιλεγμένους χώρους του Κολεγίου υπάρχει ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο (WiFi) μέσω φορητού υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου, με υποστηριζόμενες υπηρεσίες.

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Από αίθουσες 25 θέσεων έως αμφιθέατρα 200 θέσεων, όλα με οπτικοακουστικό και ηχητικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, το περιβάλλον διδασκαλίας σας παρέχει τη δυνατότητα να ωφεληθείτε όσο το δυνατό περισσότερο από κάθε μάθημα ή διάλεξη.

1

Αμφιθέατρο Μελίνα Μερκούρη - Μαρούσι

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει υπερσύγχρονο Αμφιθέατρο 150 θέσεων, στο Campus Αμαρουσίου, το οποίο χρησιμοποιείται για σεμινάρια, διαλέξεις, τελετές απονομής και Master Classes έγκριτων προσκεκλημένων προσωπικοτήτων από επιστημονικούς  τομείς της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το Αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» διαθέτει υπερυψωμένη σκηνή και οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας [πλήρη ηχητική εγκατάσταση, κονσόλα και προβολής φωτισμού, video wall, Η/Υ, πρόσβαση Wi Fi, μικροφωνική εγκατάσταση].

PHOTO GALLERY
2

Αμφιθέατρο Γεώργιος Σεφέρης - Αθήνα

Το αμφιθέατρο του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού κολλεγίου, «Γεώργιος Σεφέρης», βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου, στην οδό Ακαδημίας 42, με χωρητικότητα 130 ατόμων. Χρησιμοποιείται για σεμινάρια, ημερίδες, διαλέξεις, τελετές απονομής και Master Classes προσκεκλημένων ομιλητών, καθώς και ως χώρος φιλοξενίας εκδηλώσεων από πολλαπλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Το Αμφιθέατρο «Γεώργιος Σεφέρης» διαθέτει υπερυψωμένη σκηνή και οπτικο-ακουστικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

PHOTO GALLERY
3

Αμφιθέατρο Μέγας Αλέξανδρος - Θεσσαλονίκη

Ηχομονωμένο Αμφιθέατρο 125 θέσεων με σύστημα ήχου 5.1 surround system, κατάλληλα σχεδιασμένο για προβολές ταινιών, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις. Διαθέτει TV control room για μαγνητοσκόπηση των παραστάσεων, ενώ παραχωρείται στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου κατά την περίοδο της διοργάνωσής του, ως μία εκ των αιθουσών προβολής. Επίσης, διαθέτει υποδομή για ταυτόχρονη μετάφραση (SONY w/less translation system).

PHOTO GALLERY

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Οι Βιβλιοθήκες του Κολλεγίου παρέχουν ποικιλία πηγών και υπηρεσιών σε βιβλία, πρακτικά συνεδρίων και επιστημονικά περιοδικά ανά κλάδο. Η πρόσβαση σε όλο το έντυπο υλικό γίνεται απευθείας από τα ράφια, ενώ ταυτόχρονα οι φοιτητές μπορούν να εξυπηρετηθούν και από τους υπολογιστές που βρίσκονται στο χώρο, ώστε να έχουν πρόσβαση και σε ηλεκτρονικές πηγές.

VIRTUAL TOUR

Περιηγηθείτε εικονικά στις εγκαταστάσεις μας.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει υπερσύγχρονα Εργαστήρια για κάθε ειδικότητα, πλήρως εξοπλισμένα με τελευταίας γενιάς μηχανήματα και όλο τον απαραίτητο για κάθε ειδικότητα εξοπλισμό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επένδυση σε εξειδικευμένα εργαστήρια στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Ελλάδα, μια στρατηγική προτεραιότητα και βασικό μέλημα του Κολλεγίου, με στόχο την πλέον ολοκληρωμένη και εις βάθος εκπαιδευτική προσέγγιση της κάθε επιστήμης.

Εργαστήρια Επιστημών Υγείας

Υπερσύγχρονα εργαστήρια επιστημών υγείας με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

Εργαστήρια Πολυτεχνικής Σχολής

Υπερσύγχρονα εργαστήρια Αρχιτεκτονικής & Επιστημών Μηχανικών με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

Εργαστήρια Τουρισμού & Φιλοξενίας

Υπερσύγχρονα εργαστήρια που προσομοιάζουν τη λειτουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων

Εργαστήρια Ναυτικής Ακαδημίας

Υπερσύγχρονα εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Εργαστήρια Ανθρωπιστικών Επιστημών

Υπερσύγχρονα εργαστήρια Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών

Εργαστήρια Διοίκησης Επιχειρήσεων - Πληροφορικής

Υπερσύγχρονα εργαστήρια Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς

Εργαστήρια Πολιτισμού & Επικοινωνίας

Υπερσύγχρονα εργαστήρια Σκηνοθεσίας, Δημοσιογραφίας και Μουσικής Τεχνολογίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ