Νομική Σχολή

Καλώς ορίσατε στη Σχολή που φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν πιο δίκαιο κόσμο!

Η Νομική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών στη Νομική Επιστήμη και αποσκοπεί να συμβάλει στη θεμελίωση και διαμόρφωση της σύγχρονης νομικής σκέψης.

Όραμα της Νομικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι να λειτουργήσει ως μια πηγή ανάπτυξης θεωρητικών γνώσεων, πνευματικών αλλά και πρακτικών δεξιοτήτων για όσους επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν και να ξεχωρίσουν στον ανταγωνιστικό κλάδο της Νομικής.

Με βασικά χαρακτηριστικά τη διαδραστική εκπαίδευση και την εφαρμογή της θεωρίας στην πράξη, τα προγράμματα σπουδών στοχεύουν στη μετάδοση του πνεύματος και της πραγματικότητας του νομικού επαγγέλματος και εξοπλίζουν τους φοιτητές με τις ικανότητες της νομικής συνθετικής σκέψης, της επικοινωνιακής ευχέρειας και της διαχείρισης νομικών εργασιών.

Η συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο σπουδών και την ποιότητα του περιεχομένου του προγράμματος, το οποίο έχει διεθνή προσανατολισμό, αλλά, ταυτόχρονα, προσαρμόζεται και στα ελληνικά νομικά δεδομένα.

Οι απόφοιτοι της Νομικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίνονται για τη συνθετική, κριτική σκέψη τους, την ισχυρή νομική ταυτότητα και την ευρυμάθειά τους και είναι ικανοί να υπηρετήσουν το δίκαιο, διανύοντας μια λαμπρή καριέρα στο ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.

περισσότερα +

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Κορυφαίες πιστοποιήσεις

1

Προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα από την Solicitors Regulation Authority της Μ. Βρετανίας και της Ουαλίας και σχεδιασμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις του Bar Standards Board’s.

Διαδραστική εκπαίδευση

2

Επαφή με την πραγματικότητα του νομικού επαγγέλματος μέσω μελέτης και συμμετοχής σε πραγματικές υποθέσεις.

Ενίσχυση γνώσεων και δικτύωση

3

Εκπαίδευση και παράλληλα σεμινάρια από διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και καταξιωμένους δικηγόρους.

Εκπαίδευση με στόχο τη διεθνή καριέρα

4

Εκπαίδευση σε Αγγλικό, Ευρωπαϊκό, Διεθνές και Ελληνικό Δίκαιο για διεθνείς επαγγελματικές προοπτικές.

NOMIKH ΣΧΟΛΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Προπτυχιακά προγράμματα (BACHELOR)

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ