Απόκτηση Ελβετικού Διπλώματος Πιστοποίησης Swiss Diploma με εξειδίκευση στο Kitchen Administration
Culinary Professional Diploma
VET BY EHL
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Swiss Diploma από τη Νο1 Ξενοδοχειακή Σχολή στον κόσμο
Σπουδές 5 αστέρων
Εκπαίδευση με τη φιλοσοφία και την εγγύηση της Ελβετικής Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης
Εργαστήρια προσομοιωτές Ξενοδοχείου 5 αστέρων
Εκπαίδευση σε ακριβή αντίγραφα εγκαταστάσεων ξενοδοχειακών μονάδων 5 αστέρων (εστιατόριο Fine Dining, Reception, δωμάτια, εργαστήρια οροφοκομίας, κουζίνες)
Πρακτική άσκηση
Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας
Επαγγελματική δικτύωση
Παρακολούθηση σεμιναρίων από διακεκριμένα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου
Διεθνές δίκτυο αποφοίτων
Οι απόφοιτοι εντάσσονται σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ισχυρά επαγγελματικά δίκτυα αποφοίτων στον κόσμο
Διεθνείς προοπτικές
Πλήθος επαγγελματικών ευκαιριών σε καίριες θέσεις στην παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία
Εκμάθηση αγγλικών
Στην εκπαίδευση συμπεριλαμβάνεται η εκμάθηση της παγκόσμιας ορολογίας του κλάδου
Το πρόγραμμα σπουδών Culinary Professional Diploma – VET BY EHL που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, σε συνεργασία με τη Νο1 στον κόσμο Ξενοδοχειακή Σχολή, έχει στόχο να εκπαιδεύσει όσους επιθυμούν να αναλάβουν εποπτικό και διοικητικό ρόλο σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες και να εμβαθύνουν στη διαρκώς αναπτυσσόμενη εστιατοριακή τέχνη και τη διεθνή γαστρονομία.
Στο πρώτο στάδιο της εκπαίδευσης, οι φοιτητές αποκτούν τις βασικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσουν ανεξάρτητα στο περιβάλλον μιας πλήρως οργανωμένης κουζίνας. Η γνώση αυτή ενισχύεται με την πρακτική άσκηση που περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να εκτεθούν σε διαφορετικούς τύπους κουζίνας και σε διαφορετικές θέσεις εργασίας, προκειμένου να σχηματίσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επάγγελμα και τις απαιτήσεις του, καθώς και τις τρέχουσες γαστρονομικές τάσεις.
Επιπλέον, οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε πραγματικό εστιατόριο Fine Dining που περιλαμβάνεται στα εργαστήρια της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στο εστιατόριο «Taste Gallery» ακολουθείται το πρότυπο σύστημα Serve and Learn, δηλαδή η σίτιση γίνεται με εδέσματα που οι ίδιοι οι φοιτητές προετοιμάζουν, σερβίρουν και απολαμβάνουν ταυτόχρονα. Επιπλέον, οι φοιτητές διαμορφώνουν το χώρο του εστιατορίου πριν από κάθε βάρδια, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους πελάτες.
Με 125 χρόνια ηγετικής πορείας, η Ecole hôtelière de Lausanne (EHL) αποτελεί παγκόσμιο σημείο αναφοράς στην ξενοδοχειακή εκπαίδευση. Ακολουθώντας το Σύστημα Εκπαίδευσης στη Φιλοξενία, δίνεται έμφαση στην εξάσκηση κατά τη διάρκεια των σπουδών σε πραγματικές συνθήκες εργασίας μέσα στα πρότυπα της αγοράς. Τα προγράμματα VET BY EHL αποτελούν την καλύτερη εκπαιδευτική πρόταση για απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων και είναι το διαβατήριο των στελεχών στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Foundation
- Basic Culinary Techniques Theory & Application I
- Basic Culinary Techniques Theory & Application II
- Introduction to Nutrition & Dietetics
- Stewarding Theory
- Hygiene and Occupational Practices
- Goods Management
- Introduction to Hospitality Operations
- Mathematics Fundamentals
- English Essentials
Foundation
- Industry Internship
Intermediate
- Intermediate Culinary Techniques Theory & Application I
- Intermediate Culinary Techniques Theory & Application II
- Goods Management
- Food & Beverage Service
- Hotel Etiquette & Protocol
- Kitchen Department Operations
- IT Fundamentals
- Applied English
Intermediate
- Industry Internship
Advanced
- Advanced Culinary Techniques Theory & Application I
- Advanced Culinary Techniques Theory & Application II
- Gastronomic Trends and Innovation
- Goods Management & Inventory Systems
- Hotel & Restaurant Concept
- Customer Service Excellence
- Kitchen Administration Principles
- Menu Engineering & Cost Control
- Business English
Advanced
- Industry Internship
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Επαγγελματικές Προοπτικές
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Kitchen Professional Diploma – VET BY EHL στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και της πρακτικής άσκησης που περιλαμβάνεται σε όλα τα στάδια, οι απόφοιτοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες ικανότητες για να αναλάβουν εποπτικό και διοικητικό ρόλο σε μεγάλες επισιτιστικές μονάδες, με καλύτερη κατανόηση της διαχείρισης μιας κουζίνας.