ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το ετήσιο ραντεβού με την αγορά εργασίας

CAREER DAY
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
25/5/2023
ΠΟΛΗ
Αθήνα
ΤΟΠΟΣ
Αμφιθέατρο
Campus Αμαρουσίου
ΩΡΑ
10:00 – 18:00

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την αγορά εργασίας έτσι ώστε, με την παροχή υπηρεσιών διασύνδεσης και σταδιοδρομίας προς τους φοιτητές και τους απόφοιτους του, να τους οδηγεί σε ταχύτατη και ουσιαστική επαγγελματική αποκατάσταση.

Ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις, σε συνεργασία με το Employability & Career Center του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, συμμετέχουν κάθε χρόνο στις Ημέρες Καριέρας οι οποίες διοργανώνονται στο πλαίσιο του θεσμού DevelopingU. Φέτος, η Ημέρα Καριέρας (CAREER DAY 2023) θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023 στο Αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι (Σωρού 74) και ώρες 10:00 – 18:00.

To Mητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχεται εκπροσώπους κορυφαίων εταιριών και οργανισμών της Ελληνικής και Παγκόσμιας αγοράς εργασίας με τους οποίους φοιτητές και απόφοιτοι από τα campuses Αθήνας, Αμαρουσίου και Πειραιά θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να περάσουν από προσωπικές συνεντεύξεις, ενισχύοντας το δίκτυο των επαγγελματικών τους επαφών και διεκδικώντας έτσι μία θέση στο εργατικό τους δυναμικό.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ