09.01.2019
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Σεμινάριο Υπολογιστικής Ανάλυσης και Προσομοίωσης Ρευστών

Το Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, και ώρες 18:00-19:00, ενημερωτικό εισαγωγικό σεμινάριο υπολογιστικής ανάλυσης και προσομοίωσης ρευστών, στην αίθουσα ΒΔ6 του Campus Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή ενημέρωσης-εξοικείωσης για τους φοιτητές Μηχανολογίας και Μηχανικής, θα παρουσιαστούν εφαρμογές και λύσεις της μηχανικής με την βοήθεια της Υπολογιστικής Ρευστοδυναμικής (Computational Fluid Dynamics-CFD). Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πώς χρησιμοποιώντας την προσομοίωση μπορούν να βελτιστοποιήσουν σχέδια και διεργασίες, να μειώσουν σημαντικά το κόστος παραγωγής, να αποτρέψουν βλάβες και τελικά, να δημιουργήσουν κατασκευές και προϊόντα υψηλής ποιότητας. Επίσης θα ανακαλύψουν την αξία της ως εκπαιδευτικό, αλλά και ερευνητικό εργαλείο.  Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους και επαγγελματίες Πολυτεχνικής Σχολής.  Εισηγητής σεμιναρίου:
Δρ. Νικόλαος Διβινής, Δρ. Μηχανικός Αεροδυναμικής, Καθηγητής MEng Mechanical Engineering & Manufacturing Technology. Πληροφορίες: Δρ. Νικόλαος Διβινής Ι Τ: 2310 241010 Ι E: ndivinis@mitropolitiko.edu.gr 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ