07.01.2020
ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Εσπερίδα για την ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εσπερίδα “The Cyber Security: Winter is coming” στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο η οποία έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Campus Αμαρουσίου συγκεντρώνοντας πλήθος φοιτητών και επαγγελματιών. Την διοργάνωση της εσπερίδας ανέλαβε η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Με στόχο να διερευνήσει εις βάθος έναν κλάδο που δε μένει ποτέ στάσιμος και να αναδείξει τις τάσεις και τα νέα εργαλεία που αποσκοπούν στη βελτίωση των υπηρεσιών, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε μερικά από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του κλάδου της Πληροφορικής με αξιοσημείωτη πορεία και καριέρα στην Ασφαλεία Πληροφοριακών Συστημάτων

Ο Αργύρης Μακρυγιώργου, Head of Managed Cyber Security Services – Αlgosystems S.A. & Membership Chair Hellenic (ISC) Chapter, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πατσάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής- Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο Δρ. Αλέξιος Λεκίδης, Υπεύθυνος τομέα Κρίσιμων Υποδομών- ENCODE και η Ματίνα Τσαβλή, Security System Architect- Nokia  λειτούργησαν ως πομποί των νέων τάσεων προσελκύοντας δεκάδες απόφοιτους και επαγγελματίες του κλάδου. Ο Δρ. Εμμανουήλ Σερρέλης, καθηγητής Ασφάλειας στη Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ανέλαβε τον συντονισμό της συζήτησης.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης στο βήμα:

0030ac181219

Ο κ. Μακρυγιώργου Αργύρης 

0042ac181219

Ο Δρ. Πατσάκης Κωνσταντίνος 

0058ac181219

Ο Δρ. Λεκίδης Αλέξιος

0071ac181219

Η κ.Τσαβλή Ματίνα

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και διαδραστικές στιγμές της εσπερίδας ήταν το διαδραστικό παιχνίδι CyberSecurity Bingo με τον νικητή να λαμβάνει δώρο συμμετοχή αξίας 300€ στα εξειδικευμένα σεμινάρια της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στην εσπερίδα παρευρέθηκαν επαγγελματίες developers και System administrators, καθώς και φοιτητές και απόφοιτοι Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Δείτε εδώ περισσσότερες φωτογραφίες από την εσπερίδα “The Cyber Security: Winter is coming”

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ