29.05.2020
ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Webinars στην Ασφάλεια Πληροφοριών από τη Σχολή Πληροφορικης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με πρωτοβουλία του Τμήματος MSc Information Security & Computer Forensics-Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών & στην Ηλεκτρ. Εγκληματολογία της Σχολής Πληροφορικής, διοργανώνει τη σειρά Webinars με τίτλο Information Security Talks. Με γνώμονα τη διαρκή ενημέρωση και εκπαίδευση των φοιτητών της Σχολής Πληροφορικής, καθώς και της κοινότητας Ασφάλειας Πληροφοριών που έχει αναπτύξει, από το 2013 έως σήμερα, μέσω του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Information Security and Computer Forensics, 3 ξεχωριστοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον κλάδο της Ασφάλειας Πληροφοριών, θα μοιραστούν τις σκέψεις τους και την επαγγελματική τους εμπειρία σε θέματα όπως Cyber Operation Taxonomy, Cloud Security, eIDAS directive κ.α.

Οι διαδικτυακές ομιλίες-συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στις 29/5, 2/6 και 30/6 αντίστοιχα, από τις 19.00 έως τις 20.00 της κάθε ημέρας, με τη χρήση Microsoft Teams. 

Τα webinars απευθύνονται σε φοιτητές και αποφοίτους Πληροφορικής, καθώς και σε επαγγελματίες στην Ασφάλεια Πληροφοριών. Παρασκευή 29/5, 19.00-20.00
Θέμα: Flying through the Cloud: Prepare for Battle or Have a Pleasant Flight?
Εισηγητής: Ελευθέριος Τζελέπης, IT Security Director, OPAPΤρίτη 2/6, 19.00-20.00
Θέμα:Critical Infrastructures security: From theory to practice
Εισηγητής:Δρ. Αλέξιος Λεκίδης, Head Of Critical Infrastructures Department, EncodeΤρίτη 30/6, 19.00-20.00
Θέμα:Identity Protection with eIDAS
Εισηγητής: Ιωάννα Γεωργιάδου, Information Security Consultant, Intrasoft Intl.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ