04.06.2020
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου μεγάλος νικητής στα Tourism Awards 2020

Η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου τιμήθηκε με το Bronze Award στα Tourism Awards 2020 για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης  που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια, καθώς και τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας. Με το συγκεκριμένο βραβείο, προσθέτει ακόμα ένα βραβείο στη μεγάλη λίστα των διακρίσεων που αποτελούν εχέγγυο της ποιότητας του έργου της.

Τα Tourism Awards 2020, τα οποία φέτος πραγματοποιούνται για 7η συνεχή χρονιά, έχουν στόχο να βραβεύσουν τους άριστους του ελληνικού τουρισμού. Φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η ανακοίνωση των βραβείων έγινε διαδικτυακά μέσω του microsite, winners.tourismawards.gr.Όπως επεσήμανε και ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, στο μήνυμα που απηύθυνε στους νικητές του θεσμού, οι φετινές διακρίσεις φέρουν ξεχωριστή σημασία και βαρύτητα. «Οι άριστοι, οι ξεχωριστοί, οι καινοτόμοι, είναι αυτοί που μας καθοδηγούν σαν φάροι μέσα σε καιρούς αβεβαιότητας και σκοτεινιάς [….] Το παρόν και το μέλλον ανήκουν σε αυτούς», τόνισε στη δήλωση του, την οποία μπορείτε να δείτε στο microsite των Tourism Awards 2020, μαζί με πολλές ακόμα πληροφορίες για τα φετινά βραβεία.

Δείτε εδώ το βίντεο με το ευχαριστήριο μήνυμα και τη δήλωση για την κατάκτηση του Bronze Award στα Tourism Awards 2020, από τον Διευθυντή του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Δασκαλάκη Γιώργο.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ