20.11.2020
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το Τμήμα Εφαρμοσμένης Διατροφής Αθλητισμού και Άσκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο 25ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Αθλητικής Επιστήμης

«Επίδραση του τόπου διεξαγωγής αγώνα στην απόδοση του αγώνα μιας ελίτ ομάδας ποδοσφαίρου». Εδώ μπορείτε να δείτε τις θεματικές των δύο ομιλιών όπως παρουσιάστηκαν στο Σύνέδριο από την ακαδημαϊκή ομάδα του Τμήματος Εφαρμοσμένης Διατροφής Αθλητισμού και Άσκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου: 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού και Άσκηση σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Oxford Brookes University το οποίο διαθέτει πολυετή παράδοση στις σπουδές Επιστημών Υγείας. Το πρόγραμμα σπουδών MSc Applied Sport and Exercise Nutrition έχει βασιστεί στον κατάλογο δεξιοτήτων που ορίζει το Sport and Exercise Nutrition Register (SENr) της Μ. Βρετανίας. Παράλληλα, παρέχει προετοιμασία για την πιστοποίηση επιπέδου 1 του International Society for the Advancement of Kinanthropometry (ISAK) στα πλαίσια του μαθήματος Laboratory Techniques in Sport and Exercise Nutrition (MCNU-7009). Μάθετε περισσότερα εδώ.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ