09.02.2021
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Online Ημέρες Καριέρας από τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με πρωτοβουλία του Δικτύου Σταδιοδρομίας και Ανάπτυξης, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας με στόχο την επαγγελματική δικτύωση και αποκατάσταση των φοιτητών και αποφοίτων των προγραμμάτων σπουδών Τουρισμού.Η εκδήλωση Tourism Virtual Career Days θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, σε διαδικτυακό περιβάλλον.

Μέσα σε 4 ημέρες, στελέχη από περισσότερους από 20+ ξενοδοχειακούς ομίλους που διαθέτουν 150+ κορυφαία στην κατηγορία τους ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις θα γνωρίσουν φοιτητές και απόφοιτους της Σχολής Τουρισμού, δίνοντας τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στο εργατικό δυναμικό τους.

Μέσα από 300+ ατομικές (one to one) διαδικτυακές συνεντεύξεις, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν, οι φοιτητές θα έρθουν σε επαφή με την τουριστική αγορά, θα ενημερωθούν για τις συνθήκες εργασίας, τις γνώσεις, τις δεξιότητες/ικανότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση ώστε να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τη δυναμική του κλάδου. Παράλληλα, θα δοκιμάσουν και τις δικές τους δυνατότητες στην εύρεση εργασίας σύμφωνα με τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

Επιπλέον, μέσω των συνεντεύξεων, θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν ή να ενισχύσουν το δίκτυο των επαγγελματικών επαφών τους συνομιλώντας με εκπροσώπους από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας.Εκπρόσωποι των ξενοδοχείων που συμμετείχαν στη διαδικτυακή εκδήλωση Tourism Career Days μιλούν για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Δείτε το βίντεο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι οι φοιτητές έχουν παρακολουθήσει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες από εξειδικευμένο σύμβουλο του Career Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ώστε να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουν στις ιδιαιτερότητες μιας διαδικτυακής συνέντευξης.Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Tourism Virtual Career Days 2021” θα φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα από τον κλάδο του Τουρισμού και της Φιλοξενίας.

Ευχαριστούμε τους:ALDEMAR, AMANZOE -AMAN RESORTS, AQUILA HOTELS, ARIA HOTELS-LIBRA GROUP, ASTIR BEACH -BEEF BAR (ΠΑΡΑΛΙΑ), ATLANTICA HOTELS AND RESORTS, COSTA NAVARINO, ELECTRA HOTELS, ELOUNDA SA, FOUR SEASONS ATHENS (ASTIR PALACE), GRACE HOTEL MYCONOS
GRECOTEL, KANAVA HOTELS AND RESORTS, LUXURY BOUTIQUE KALESMA MYCONOS, MANESSIS TRAVEL (AMARONDA RESORT AND SPA & MESSINA RESORT), MITSIS HOTELS, SANI RESORTS -IKOS, SBOKOS GROUP-PAHEA RESORTS, SOHO ROC HOTEL -SCORPIOS, WYNDHAM -ZEUS INT, ΚYVERNITIS TRAVEL AGENCY – DMC.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ