20.04.2021
ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

INTRASOFT International και Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζονται για την εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα Cybersecurity

Η INTRASOFT International, η κορυφαία εταιρεία Πληροφορικής, εμπιστεύτηκε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού της σε θέματα Cybersecurity. Η Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην παροχή εκπαίδευσης στελεχών σε θέματα Ηλεκτρονικής Ασφάλειας.

Πιο συγκεκριμένα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι Academic Partner του EC-Council (International Council of E-Commerce Consultants), του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποιήσεων στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων στον κόσμο, με παρουσία σε 145 χώρες. Ως μέλος του EC- Council Academia, προσφέρει – μεταξύ άλλων – το διεθνώς αναγνωρισμένο σεμινάριο Certified Ethical Hacker (CEH).
Επίσης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρέχει το πρώτο στην Ελλάδα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας και Εγκληματολογίας, MSc Information Security and Computer Forensics, σε συνεργασία με το University of East London.

Μέσω της ιδιότητας του μέλους στο EC- Council Academia, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα προμηθεύσει την INTRASOFT International με το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό του EC-Council στους τομείς του Ethical Hacking, Penetration Testing και Security Engineering. Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση και η πιστοποίηση των δεξιοτήτων του προσωπικού της Intrasoft, μέσω της παροχής πρόσβασης σε μια από τις καλύτερες πιστοποιήσεις Cyber Security, με παγκόσμια αναγνώριση από διεθνείς οργανισμούς και εταιρείες του κλάδου.Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.200 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 50 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν περισσότερες από 30 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ