28.02.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Βράβευση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για συμμετοχή στο 4ο Olympic Day Run Greece Ι Θεσσαλονίκη

Το προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε για τη συμμετοχή του στο 4ο Olympic Day Run Greece στα Βραβεία Ολυμπιακής Ημέρας!

Το προσωπικό του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του στο 4ο Olympic Day Run Greece, τον μοναδικό ολυμπιακό αγώνα δρόμου της χώρας, που πραγματοποείται στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καθιστώντας τη παγκόσμιο Ολυμπιακό κέντρο.

Τη λαμπερή εκδήλωση της τελετής απονομής των Βραβείων Ολυμπιακής Ημέρας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του Campus Θεσσαλονίκης, Δρ Ευάγγελος Κονταξάκης και ο Dean της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής, Δρ Γιώργος Σοφιανίδης.

Η συμμετοχή και βράβευση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε εκδηλώσεις που προάγουν τον αθλητισμό και τα υψηλά ιδεώδη είναι πρωταρχικής σημασίας και αποτελεί μεγάλη τιμή, καθώς με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται και ενισχύεται η αξία των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει η Σχολή Αθλητισμού, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Λίγα λόγια για το Olympic Day Run GREECE

Το Olympic Day Run GREECE είναι ένα δρομικό γεγονός που έχει στόχο να προωθήσει τον Ολυμπισμό ως ιδέα και ιδανικό τρόπο ζωής.

Αποτελεί τον μοναδικό στη χώρα Ολυμπιακό Αγώνα Δρόμου και πραγματοποιείται από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το Ολυμπιακό Μουσείο, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, τον ΣΕΓΑΣ και ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσ/νίκης και το ΔΚΟ Olympia, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να τιμήσει την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων και την επιστροφή τους στη γενέτειρά τους.

Το Olympic Day Run GREECE έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από το ελληνικό και το διεθνές δρομικό και τουριστικό κοινό, τοποθετώντας τη Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην αθλητική τουριστική βιομηχανία.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ