28.11.2022
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός για τα εργαστήρια του Τμήματος Φυσικοθεραπείας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανανέωσε συνεργασία με την εταιρία φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού amistim για το πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας.

Με στόχο την εκπαίδευση και πρακτική εφαρμογή των γνώσεων στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, τo πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας, BSc (Hons) Physiotherapy, συνεχίζει για ακόμα μια χρονιά, τη συνεργασία του με την εταιρία ιατρικού-φυσικοθεραπευτικού εξοπλισμού amistim.

Η συνεργασία αφορά στην προμήθεια των εργαστηρίων του Τμήματος Φυσικοθεραπείας με σύγχρονο εξοπλισμό. Την επίδειξη του εξοπλισμού πραγματοποίησε ο διδάσκων του προγράμματος κ. Κορωνάκης. Εκ μέρους της εταιρείας amistim, παρευρέθηκε ο κ. Μανώλης Σταυρόπουλος.

Μέσω αυτής της πρωτοβουλίας, επιτυγχάνεται η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας και η βελτίωση των πρακτικών δεξιοτήτων των φοιτητών του προγράμματος Φυσικοθεραπείας καθώς αφενός να εκπαιδεύονται πολύπλευρα, αφετέρου παραμένουν ενήμεροι των τεχνολογικών εξελίξεων στον χώρο της αποκατάστασης. Επιπλέον, η συνεργασία με την amistim συμβάλλει και στην ενίσχυση της διασύνδεσης του προγράμματος με την αγορά εργασίας.

 

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ