13.03.2024
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Διεθνείς θέσεις Internship από τη Libra Group για φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Mητροπολιτικό Κολλέγιο δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τη δυναμική και το ταλέντο τους στην παγκόσμια αγορά εργασίας, με διεθνή προγράμματα Internship.

Με στόχο την επαγγελματική αποκατάσταση και την επαγγελματική δικτύωση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με το δίκτυο επιχειρήσεων Libra Group και συμμετέχει στο διεθνές πρόγραμμα Libra Global Internships.

Η νέα αυτή συνεργασία προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να διεκδικήσουν θέσεις Internship σε όλο τον κόσμο. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ‘SPRING 2025’ μπορούν να συμμετάσχουν αποκλειστικά τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές από όλα τα προγράμματα σπουδών και τις Σχολές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Global Libra Internships

Βασικές προϋποθέσεις για τη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι:

α) πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας

β) διαθεσιμότητα για τη χρονική περίοδο 27 Ιανουαρίου 2025 – 2 Μαΐου 2025

 

Δήλωση ενδιαφέροντος για την ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί (σε συνεργασία με εκπρόσωπο της Libra Group)
μέχρι την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
με τη συμπλήρωση της Φόρμας που θα βρείτε ΕΔΩ

To πρόγραμμα Global Libra Internships είναι ανεξάρτητο και δεν αφορά την υποχρεωτική πρακτική που πραγματοποιείται στα πλαίσια των σπουδών.

Οφέλη για τους φοιτητές:

Δουλεύοντας μαζί με επαγγελματίες του κλάδου, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στο γνωστικό πεδίο των σπουδών τους και, ταυτόχρονα, να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, να πολλαπλασιάσουν τις μελλοντικές επαγγελματικές τους ευκαιρίες και να αποκτήσουν μια επιπλέον εμπειρία στη διάρκεια της φοιτητικής ζωής.
Όλες οι θέσεις Internship του Ομίλου Libra είναι κατάλληλα διαμορφωμένες ώστε να προσφέρουν στους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία ενός εργασιακού περιβάλλοντος όπου θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη δυναμική τους, καθώς και να αναπτύξουν δεξιότητες που απαιτούνται για τη μελλοντική τους σταδιοδρομία.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Libra:

Ο Όμιλος Libra ιδρύθηκε το 2003 και οι δραστηριότητες του επικεντρώνονται σε 6 βασικούς τομείς: την ενέργεια, τη φιλοξενία (ξενοδοχεία και τουριστικές επιχειρήσεις), τα ακίνητα (real estate), τη ναυτιλία, τις επενδύσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και την αεροπορία. Ο Όμιλος Libra δραστηριοποιείται σε 35 χώρες και 6 ηπείρους. Ο ιδιοκτήτης και CEO, Γιώργος Λογοθέτης, ανήκει στη λίστα των ισχυρότερων επιχειρηματιών στον κόσμο, καθώς και στη λίστα επιτυχημένων επιχειρηματιών «40 under 40» του περιοδικού Fortune.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ