08.10.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Δωρεάν συνεδρίες Λογοθεραπείας για παιδιά από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Οι φοιτητές Λογοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρουν κοινωνικό έργο, εξασκώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το Τμήμα Λογοθεραπείας προσφέρει δωρεάν συνεδρίες Λογοθεραπείας σε παιδιά 4+ ετών.

Οι συνεδρίες λαμβάνουν χώρα στο Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, από φοιτητές του προγράμματος σπουδών Λογοθεραπείας BSc (Hons) Speech & Language Therapy και διεξάγονται παντά υπό την εποπτεία και επίβλεψη των αρμόδιων καθηγητών. Oι υπηρεσίες παρέχονται αφιλοκερδώς, αποτελώντας ταυτόχρονα μέρος του προγράμματος κλινικής εξάσκησης των φοιτητών Λογοθεραπείας.

Οι συνεδρίες περιλαμβάνουν αξιολόγηση λόγου και ομιλίας και αφορούν μόνο σε παιδιά μεγαλύτερα των 4 ετών στα οποία έχει παρατηρηθεί κάποια δυσκολία στο λόγο (π.χ. επικοινωνιακές δεξιότητες, λεξιλόγιο, γραμματική, σύνταξη) ή την ομιλία (π.χ. άρθρωση, ρυθμός ομιλίας).
Σε όσα από τα παιδιά που θα αξιολογηθούν διαγνωσθεί κάποια διαταραχή λόγου ή/και ομιλίας, υπάρχει η δυνατότητα να δρομολογηθεί η ένταξή τους στο πρόγραμμα των Εργαστηρίων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στα οποία παρέχονται δωρεάν υπηρεσίες λογοθεραπείας από τελειόφοιτους, υπό την εποπτεία έμπειρων καθηγητών λογοθεραπείας (οι οποίες επίσης εντάσσονται στο πρόγραμμα κλινικής πρακτικής).

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να κλείσουν το ραντεβού τους, μπορούν να απευθύνονται στην κα Κωνσταντίνα Κορδούλη, Υπεύθυνη του Προγράμματος Κλινικής Πρακτικής του Τομέα Λογοθεραπείας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ: 210-6199891
Ε: kkordouli@mitropolitiko.edu.gr

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ