22.06.2022
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

“Architecture Year Show” – Τα λαμπερά εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης του Τμήματος Αρχιτεκτονικής

Για 11η χρονιά, το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πραγματοποιεί έκθεση με έργα των φοιτητών και τελειόφοιτων.

Η Σχολή Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στην Αθήνα, διοργάνωσε για 11η χρονιά την έκθεσηARCHITECTURE YEAR SHOW” με τα έργα των φοιτητών από το προπτυχιακό BArch (Hons) Architecture  και το μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής Μarch Architecture & Urban Design,που προσφέρει  το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν στο Campus του Αμαρουσίου, παρουσία των φοιτητών, των καθηγητών, του προσωπικού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι οικογένειες και οι φίλοι των φοιτητών των Τμημάτων Αρχιτεκτονικής, οι οποίοι περιηγήθηκαν στους πολλαπλούς χώρους του Campus, όπου εκτίθενται τα έργα. Στο τέλος της ξενάγησής τους μπορούσαν να απολαύσουν ένα δροσερό ρόφημα στον προαύλιο χώρο του Campus.

Δείτε τα σημεία έκθεσης των έργων στην Πρόσκληση του 11ου Architecture Year Show.

 

Δείτε εδώ το βίντεο με δηλώσεις καθηγητών και φοιτητών της Σχολής Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από τα εγκαίνια της έκθεσης. 

 

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με στιγμιότυπα από την εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης “Architecture Year Show” στο Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει τα μοναδικά προγράμματα σπουδών Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα με πιστοποίηση από το RΙΒΑ (Royal Institute of British Architects). 

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 16/09. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την επισκεφθούν Δευτέρα - Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 [Σωρού 74, Μαρούσι]. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εδώ και 11 χρόνια, η έκθεση “Architecture Year Show” αποτελεί μια βασική σταθερά για το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και διασύνδεσης με το κοινό και την αγορά εργασίας, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές Αρχιτεκτονικής, από όλα τα έτη, παρουσιάζουν στο κοινό τα ατομικά και ομαδικά αρχιτεκτονικά τους projects, βάσει των οποίων αξιολογούνται. Πολλά από αυτά αφορούν και είναι βασισμένα στις προσωπικές δημιουργικές προτάσεις τους για μια πιο βιώσιμη πόλη.

Δείτε μερικά από τα έργα των φοιτητών των Τμημάτων Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που προβάλλονται στην έκθεση Αrchitecture Υear Show 2022, η οποια είναι ανοιχτή για το κοινό στο Campus Αμαρουσίου. 

Θυμίζουμε ότι η Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει τα πρώτα και μοναδικά Bachelor & Master Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα που είναι πιστοποιημένα από το RIBA (Royal Institute of British Architects), γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή εκπαιδευτική ποιότητα του προγράμματος σπουδών, καθώς και την επαγγελματική καταλληλότητα και ικανότητα των αποφοίτων να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ