04.01.2024
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Συζήτηση της Λένας Διβάνη με τους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η πολυβραβευμένη συγγραφέας μίλησε σε φοιτητές της Σχολής Πολιτισμού, εγκαινιάζοντας τον κύκλο διαλέξεων Οι άνθρωποι Πίσω από τα Κείμενα.

Στο πλαίσιο της νέας σειράς διαλέξεων «Οι άνθρωποι Πίσω από τα Κείμενα», το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχτηκε τη συγγραφέα και πρώην καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Δρ. Λένα Διβάνη, στο Campus Αθήνας. 

Μιλώντας σε φοιτητές από τα προγράμματα τόσο της Σχολής Πολιτισμού, όσο και άλλων Σχολών, η Δρ. Διβάνη μοιράστηκε σημαντικές εμπειρίες από την επαγγελματική της πορεία και τοποθετήθηκε πάνω σε θέματα που απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα, δίνοντας στους φοιτητές την ευκαιρία να της θέσουν τα δικά τους ερωτήματα. Τη συζήτηση συντόνισε ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Μεταπτυχιακού στη Δημιουργική Γραφή, MA Creative Writing, Δρ. Γιάννης Μπασκόζος.

Η ομιλία της κας Διβάνη αποτελεί την πρώτη συνάντηση του κύκλου διαλέξεων Οι άνθρωποι Πίσω από τα Κείμενα που αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Πολιτισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και του Μaster στη Δημιουργική Γραφή, με στόχο τη γνωριμία των φοιτητών με εκπροσώπους των γραμμάτων και του πολιτισμού και την ανάπτυξη των ενδιαφερόντων τους. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο “Γιώργος Σεφέρης” του Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Δείτε περισσότερα για την εκδήλωση στο παρακάτω βίντεο  

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ