07.03.2024
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Gen AI Summit SE Europe 2024

Ως Educational Partner, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε ενεργά το «παρών» στο 2ο Gen AI Summit με ομιλίες από έμπειρα στελέχη.

Παρακολουθώντας ενεργά στις εξελίξεις στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε ενεργά στο 2ο Gen AI Summit SE Europe, το μεγαλύτερο γεγονός αφιερωμένο στην Παραγωγική Τεχνητή Νοημοσύνη (Generative Artificial Intelligence) στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ευγενίδου, από τις 29/2 μέχρι τις 2/3, με περισσότερους από 3.500 live συμμετέχοντες και μια διαδικτυακή κοινότητα 16.000 μελών. Κεντρικός θεματικός άξονας του Gen AI Summit 2024 ήταν οι πρακτικές εφαρμογές της παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης (Gen AI) σε επαγγελματικά περιβάλλοντα και η βιώσιμη ενσωμάτωση τους στις καθημερινές ροές εργασίας.

Εμπνευσμένες ομιλίες από έμπειρα στελέχη

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε το δυναμικό «παρών» στο Συνέδριο ως Educational Partner, με ομιλίες και τοποθετήσεις από εμπειρα στελέχη. Συγκεκριμένα, ο Εμμανουήλ Σερρέλης, Group CTO του Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ έδωσε ομιλία με θέμα “All you need is your natural intelligence: Empowering valued professionals with GenAI” και ο Γιώργος Χλιβερός, Associate Dean της Πολυτεχνικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, συμμετείχε ως ομιλητής σε panel με θέμα “GenAI Empowered Educational Institutions”. 

Δείτε εδώ τα βίντεο με τις ομιλίες των κ.κ. Εμμανουήλ Σερρέλη και Γιώργου Χλιβερού. 

Συνολικά, στο Συνέδριο συμμετείχαν εταιρίες, ιδρύματα και μεγάλοι οργανισμοί τεχνολογίας από συνολικά 16 χώρες, καθώς και 200+ Έλληνες και διεθνείς ακαδημαϊκοί, ερευνητές, επιχειρηματίες και thought leaders, μετατρέποντας την Αθήνα, για 4 ημέρες, σε παγκόσμιο επίκεντρο Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην τεχνητή νοημοσύνη

Στο πλαίσιο της ενσωμάτωσης της τεχνητής νοημοσύνης στις λειτουργίες του Ομίλου Μητροπολιτικό – ΑΚΜΗ, η Εταιρική Ακαδημία Εκπαίδευσης (Corporate Academy) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, διοργάνωσε σειρά ανάπτυξης δεξιοτήτων Παραγωγικής Τεχνητής Νοημοσύνης για το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό, σε συνεργασία με τους εμπνευστές και διοργανωτές του Συνεδρίου Gen AI Summit SE Europe, την εταιρία 100mentors

Τα εκπαιδευτικά bootcamps, που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, προετοίμασαν το σύνολο του προσωπικού για τις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, προσφέροντας τους σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες στην τεχνητή νοημοσύνη, και ειδικά στο Generative AI. Περισσότερα για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ