20.01.2023
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Βράβευση φοιτητή Νομικής σε διαγωνισμό έκθεσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε διαγωνισμό έκθεσης για φοιτητές  Νομικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Με στόχο την επαφή με πολλαπλές πηγές γνώσης και εξάσκησης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσκάλεσε τους  φοιτητές της Σχολής Νομικής, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό έκθεσης με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η δράση διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10/12) η οποία, από το 1950 όπου θεσπίστηκε από τη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, γιορτάζεται κάθε χρόνο, με στόχο να υπενθυμίζει την αξία και τη σημασία της οικουμενικότητας, του αδιαιρέτου όλων των δικαιωμάτων, και της ζωής σε έναν κόσμο ελεύθερο, δίκαιο και ειρηνικό, χωρίς διακρίσεις.

 

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν από όλα τα Campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Ελλάδα, όπου διεξάγονται τα προγράμματα σπουδών Νομικής. Νικητής αναδείχθηκε ο δευτεροετής φοιτητής της Νομικής Σχολής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη, Αλέξιος Νταμοτσίδης, καθώς ήταν αυτός που συνέταξε την καλύτερη έκθεση.

Ο Κ. Νταμοτσίδης τιμήθηκε και βραβεύθηκε από τον Διευθυντή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, κ. Ευάγγελο Κονταξάκη και τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του προγράμματος σπουδών στη Νομική, στο Campus Θεσσαλονίκης, κ. Μιχαήλ Σκολιανό. Θερμά συγχαρητήρια!

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ