23.03.2026
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Διάλεξη του Francesco Della Villa στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο για τις σύγχρονες τάσεις στην αθλητική ιατρική

Στο πλαίσιο των ακαδημαϊκών δράσεων του προγράμματος σπουδών Φυσικοθεραπείας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσκάλεσε ως ομιλητή τονFrancesco Della Villa, Επιστημονικό Διευθυντή του Isokinetic Medical Group. 

Η επίσκεψη εντάσσεται στη στρατηγική συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με το διεθνές δίκτυο ISOKINETIC, το οποίο δραστηριοποιείται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της αθλητικής ιατρικής και αποκατάστασης, ενισχύοντας τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής γνώσης με τις σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης.

Ο διακεκριμένος επιστήμονας, συνοδευόμενος από τον Dr. Kyriako Tsaprali, Managing Director του ISOKINETIC Athens, παρουσίασε διάλεξη με τίτλο «New trends in football medicine: Integrating Biomechanics and Neuroscience», αναδεικνύοντας τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτόμες προσεγγίσεις στον τομέα της αθλητικής αποκατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, οι φοιτητές του προγράμματος Φυσικοθεραπείας είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις γύρω από τη σύνδεση της βιομηχανικής και της νευροεπιστήμης στην πρόληψη και αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ