27.06.2024
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σας καλωσορίζει στα Campuses του!

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανοίγει τις πόρτες όλων των Campuses του στην Ελλάδα και υποδέχεται το ευρύ κοινό σε μια μοναδική ημέρα γνωριμίας!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει Open Day και καλωσορίζει το ευρύ κοινό σε μια μοναδική ημέρα γνωριμίας!

Το Open Day 2024 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου, από τις 12:00 μ.μ. έως τις 18:00 μ.μ., στα Campuses του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλήθος δράσεων και διαδραστικών εμπειρίων που θα προσφέρουν την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και τους λόγους που το καθιστούν το μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα!

Μάθετε περισσότερα εδώ

 

Open Day: μια ημέρα γεμάτη δράσεις και εκπλήξεις!

Μεταξύ άλλων, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία

  • Να γνωρίσουν τα προγράμματα σπουδών (προπτυχιακά & μεταταπτυχιακά) και να συζητήσουν με τους ακαδημαϊκούς συμβούλους για να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.
  • Να συμμετέχουν σε Campus Tours και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις, να περιηγηθούν στα εργαστήρια με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό, στο Εργαστήριο Εικονικής Πραγματικότητας, τις εντυπωσιακές βιβλιοθήκες, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τους χώρους αναψυχής.
  • Να συνομιλήσουν με φοιτητές οι οποίοι θα είναι εκεί για να μοιραστούν τη δική τους φοιτητική εμπειρία.
  • Να γνωρίσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό και να ενημερωθούν για τις παράλληλες δράσεις που διοργανώνονται στο πλαίσιο του κάθε προγράμματος σπουδών.
  • Να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, εξασφαλίζοντας προνομιακά δίδακτρα.

Βρείτε όλες τις δράσεις που θα περιλαμβάνει το Open Day 2024 εδώ

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ