20.09.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Παρουσίαση βιβλίου «Το ταξίδι της Γραφής» στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το βιβλίο συγκεντρώνει τα διηγήματα των πρώτων αποφοίτων από το μεταπτυχιακό ΜΑ Creative Writing που προσφέρει η Σχολή Πολιτισμού.

 

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παρουσιάζει περήφανα τη δουλειά των πρώτων αποφοίτων από το μεταπτυχιακό ΜΑ Creative Writing!

Στη διάρκεια των σπουδών τους, οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του Master στη Δημιουργική Γραφή έγραψαν από ένα διήγημα ο καθένας. Το βιβλίο «Το ταξίδι της Γραφής» αποτελεί μια συλλογή των διηγημάτων τους και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Κάπα Εκδοτική”.

Το βιβλίο «Το ταξίδι της Γραφής» συγκεντρώνει και τις 9 ιστορίες, αποτελώντας μια επιβράβευση για το αξιόλογο συγγραφικό έργο του καθενός.

Στη συλλογή μετέχουν με διηγήματά τους οι: Ναταλία Αθηναίου, Δέσποινα Δήμα, Μαίρη Ρόζα Θέμελη, Ιωάννης Ευθυμίου, Χριστίνα Καρπούζα, Ευγενία Κούγια, Ναυσικά Παπαδασκαλοπούλου, Στεύη Τσούτση και Ασημίνα Χαχούλη.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε παρουσίαση του βιβλίου στο Campus Αθήνας η οποία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης Open Day της Σχολής Πολιτισμού & Επικοινωνίας.  Στο πάνελ των ομιλητών συμμετείχαν ο Ακαδ. Υπεύθυνος του μεταπτυχιακού, Δρ. Γιάννης Μπασκόζος και ο καθηγητής- συγγραφέας Χρήστος Κυθρεώτης.

Το ΜΑ Creative Writing προσφέρεται από τη Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University και προσανατολίζεται στην παραγωγή δημιουργικής γραφής έναντι της θεωρίας.

Μάθετε περισσότερα εδώ: MA Creative Writing.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ