03.04.2023
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Διάλεξη από τη νευροεπιστήμονα Laura Elin Pigott στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη

Η νευροεπιστήμονας Laura Elin Pigott, απόφοιτη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και η νεότερη λέκτορας στη Μ.Βρετανία, έδωσε μια μοναδική διάλεξη στο Campus Θεσσαλονίκης.

Η νευροεπιστήμονας Laura Elin Pigott και απόφοιτη της Σχολής Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, επέστρεψε στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο ως εισηγήτρια για να δώσει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη-σεμινάριο πάνω στην ανάπτυξη και λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου

Η διάλεξη με τίτλο “Human Development:How do we become who we are?” έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Campus Θεσσαλονίκης. Η Laura Elin Pigott μοιράστηκε με φοιτητές της Σχολής Υγείας βασικές αρχές που στηρίζουν την ανθρώπινη ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων των επιρροών στη γνωστική και ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και τη δομική ανάπτυξη του εγκεφάλου. Επιπλέον, παρουσίασε στοιχεία από την τρέχουσα έρευνα για τη νευροπλαστικότητα, τη νευρογένεση και τα νευρωνικά δίκτυα, καθώς και τον τρόπο λειτουργίας του εγκεφάλου.

Η Laura Elin Pigott έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και ασχολείται με την νευροεπιστήμη. Σήμερα διδάσκει στο Institute of Health & Social Care του Πανεπιστημίου London South Bank University, κατέχοντας τον τίτλο της νεότερης λέκτορα στη Μ.Βρετανία. Παράλληλα, εργάζεται ως ερευνήτρια στη Μονάδα Νευροφυσιολογίας του University College London. Μάθετε περισσότερα για την Laura Elin Pigott εδώ.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ