05.04.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Σχολή Ναυτιλίας & Ναυτική Ακαδημία: διάλεξη από τη Δρ. Μπακούνη με θέμα την ψυχική υγεία

Το σεμινάριο “Psychological First Aid: being emotionally prepared for the unexpected” πραγματοποίησε με επιτυχία η Δρ. Ιωάννα Μπακούνη.

Στο πλαίσιο του πολύ επιτυχημένου θεσμού “Shipping Leaders in Residence”, η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε το σεμινάριο  “Psychological First Aid: being emotionally prepared for the unexpected in the shipping industry” για φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Ναυτιλίας και της Ναυτικής Ακαδημίας.

Για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο αφορά στην παροχή ψυχολογικής στήριξης σε απρόβλεπτες περιπτώσεις και ατυχή περιστατικά, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσκάλεσε ως guest lecturer την Dr Joanna Eugenia Bakouni, HR & Training Manager, Epsilon Group & Course Director, Lloyd’s Maritime Academy.

Η Δρ. Μπακούνη μοιράστηκε με τους φοιτητές γνώσεις, πρακτικές αντιμετώπισης και μεθόδους ψυχολογικής ενίσχυσης, δίνοντας τους την ευκαιρία να ενημερωθούν και να εξοικειωθούν για ένα ζήτημα το οποίο δεν συζητιέται συχνά.

Ο θεσμός “Shipping Leaders in Residence“ αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και έχει στόχο να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του ναυτιλιακού κλάδου, μέσω εξειδικευμένων διαλέξεων από υψηλόβαθμα στελέχη. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ